HÍREK

Képgaléria: Évzárón köszöntük meg a csapatnak az idei szereplést

2020-06-03

Képgaléria: Évzárón köszöntük meg a csapatnak az idei szereplést

Kedden este évzárót tartott az MTK Budapest labdarúgócsapata az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Mint ismert, csapatunk a 2019/20-as idényben kiharcolta a feljutást, míg a Magyar Kupában - kapott gól nélkül - kis híján a döntőig menetelt.

A rendezvényen Zakor Sándor tulajdonos és Polyák Balázs sportigazgató is személyes hangvételű beszéddel köszönte meg a játékosoknak, a stábnak és a dolgozóknak az idei szereplést. Felidézésre került, hogy ez a jelentősen átalakult és megfiatalított társaság egy évvel ezelőtt milyen helyzetből indult neki a szezonnak, de szóba kerültek az idei szereplés legemlékezetesebb pillanatai és fokmérői is. 

Mint ismert, a szövetségi döntés úgy szólt, hogy a bajnokság olyan formában került lezárásra, hogy nem hirdettek hivatalosan végeredményt az NB II-ben, a csapatok nem kaptak érmet és oklevelet sem.

Klubunk vezetése ennek ellenére szerette volna, hogy a játékosok mégis kapjanak olyan elismerést, amivel nyoma marad annak, hogy csapatként ők szerepeltek a legsikeresebben a mezőnyben, hiszen sok fiatal labdarúgónknak ez volt az első olyan címe, amit felnőtt pályafutása során elnyert, így "házi készítésű aranyérem" került a játékosok és a stáb tagjainak nyakába.
 


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman