HÍREK

Kenesei, Halmai és Kanta az MTK Örökös bajnoka lett (képgaléria)

2021-06-04

Kenesei, Halmai és Kanta az MTK Örökös bajnoka lett (képgaléria)

Az MTK Budapest nevében Zakor Sándor tulajdonos április elején kérvényezte az MTK elnökét,  dr. Deutsch Tamást, hogy az egyesület sikeres labdarúgó pályafutásukért adományozza az "MTK Örökös bajnoka" címet Halmai Gábor, Kenesei Krisztián és Kanta József labdarúgóink számára.

Az MTK 2021. évi rendes, tisztújító közgyűlésén a küldöttek döntöttek is a kérvényről, és a három labdarúgónak az MTK Örökös Bajnoka címet adományozzák. 

Az MTK eddig a döntésig korábban 59 egykori futballistájának adományozta már az "MTK örökös bajnoka" címet - közülük hárman, Bödör László, Illés Béla és Lőrincz Emil még köztünk vannak, de a mostani döntéssel bekerült ebbe a körbe Halmai Gábor, Kenesei Krisztián és Kanta József is. 

Halmai Gábor és Kenesei Krisztián is kétszer lett magyar bajnok klubunkkal (1997, 1999), míg Kanta József 2008-ban vezette bajnoki elsőségig csapatkapitányként az MTK-t.

Újdonsült Örökös Bajnokainknak gratulálunk a címhez, természetesen köszöntöttük is őket ennek apropóján, az MTK TV következő adásában beszámolunk az eseményről, és a játékosok is beszélnek arról, mit jelent számukra ez a cím.
 



 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman