HÍREK

Kék-fehér advent - szerdáig tart a gyűjtés (videó)

2021-12-14

Kék-fehér advent - szerdáig tart a gyűjtés (videó)

Mint ismert, az MTK Budapest elindította újabb jótékonysági akcióját, melynek során játékokat, ruházatot és tartós élelmiszert gyűjtünk rászoruló családok részére.

Munkatársaink hétköznapokon, hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:30-ig, pénteken 8:00-14:00-ig tudják fogadni a sportolók, szülők, dolgozóink és szurkolóink adományait az Új Hidegkuti Nándor Stadionban december 15-ig.

 Az összegyűlt ajándékokat munkatársaink ellenőrzik, klubunk még Karácsony előtt eljuttatja azokat a rászoruló családoknak, gyermekeknek. Természetesen nagy öröm számunkra, ha valaki a kezdeményezés mellé áll, viszont fontos információ, hogy az akció során a leadott ajándékok fogadására, ellenőrzésére és szétosztására jut kapacitás, így a kérésünk az, hogy azok olyan állapotúak legyenek, amelyek például javítás és tisztítás nélkül is használhatók.  

Néhány fontos és hasznos tanács azoknak, akik ilyen feltételek mellett hozzá tudnak járulni a gyűjtéshez:

- az adományok díszes becsomagolása nem szükséges, a csomagokat ugyanis munkatársaink kibontják és ellenőrzik.

- használt termék ajándékozása esetén ügyelj(en) rá, hogy annak minősége, használhatósága és tisztasága megfelelő legyen (például mellőzzék nem működőképes műszaki termékek, megvarrásra, komolyabb tisztításra szoruló ruhadarabok, hiányos elemekkel rendelkező játékok leadását).  

- aki teheti, műszaki cikkek mellé elemet is mellékelhet, hiszen ez is segítség lehet a rászorulóknak. 

Előre is köszönjük mindenkinek a felajánlásokat!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman