HÍREK

Kecskeméti kiütés Kapronczai góllal

2019-06-06

Kecskeméti kiütés Kapronczai góllal

Az U18-as válogatott kétszer verte a svédeket.

Kedden és csütörtökön, Kecskeméten lépett pályára az U18-as válogatott, az ellenfél mindkét alkalommal Svédország korosztályos csapata volt. 

Az első mérkőzésen hátrányból sikerült fordítani, és 2-1-re nyertek a meggypirosban pályára lépő magyar fiatalok. Csapatunkat ezen a mérkőzésen kezdőjént Varju Benedek és Kovács Máté, csereként pedig Kapronczai Gergely képviselte. Beni 90, Máté 63, Kapor pedig 27 percet kapott.

A visszavágó lényegesen simábbra sikerült, hatszor mattoltuk a skandinávokat, válasz nélkül. Ezen a találkozón Varju és Kapronczai lépett pályára, mindketten 90 percet kaptak, Kapor pedig góllal is meghálálálta a bizalmat a 35. percben.

Az U18-as csapat tavaszi mérlege 7 mérkőzésből 6 győzelem, így remek mutatóval zárt Bene Ferenc csapata, többek között olyan együttesek ellen arattak győzelmet, mint Svájc, Olaszország vagy Svédország. A szövetségi edző a mérkőzést követően köszönetet mondott – többek között – a játékosoknak és az őket felkészítő edzőknek: – Köszönet illeti tavaszi kiváló munkájukért a stábom tagjait, valamint a játékosok felkészítő edzőit a kluboknál, az ő munkájukra is szükség volt a jó szerepléshez. 

Forrás: mlsz.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman