HÍREK

Kanta örök hűséget fogadott az MTK-nak (LAPSZEMLE)

2017-02-09

Kanta örök hűséget fogadott az MTK-nak (LAPSZEMLE)

Kanta József játékos-pályafutása befejezése után is az MTK Budapest nagy sportcsaládjában képzeli el a jövőt. Csapatkapitányunk az m4sport.hu-nak adott interjúban elmondta, nem tudja magát elképzelni más magyar csapat mezében és edzői karrierbe is kék-fehérben kezdene.

Az MTK Budapest klubikonja elárulta, decemberben elvégezte a „C" licences edzői tanfolyamot, hosszabb távon pedig az MTK-ban trénerkedne, ehhez pedig a klub is pozitívan áll hozzá. Kanta szerint, még azért nagyon messze van attól, hogy komoly edzősködésről beszélhessen, de az első lépést megtette. Kisebb beszélgetések is voltak, hogy mik az elképzelései és az MTK biztosította, hogy a lehetőséget futballista karrierje lezárása után is megkapja a bizonyításra.

Három felnőtt válogatott szerepléséről elmondta, mindegyik felkészülési mérkőzés volt, de neki felértek egy-egy BL-döntővel.

A teljes interjúban Kanta arról is mesél, mennyire büszke rá, hogy a korosztályos válogatottba Ajkáról sikerült bekerülnie, és hogy milyen érzés volt hat-hét évesen a Népstadionban játszani, első bajnoki címe megszerzésénél pedig előbb gondolt Végh Zoltán dicsőségére, mint a sajátjára.

Az interjú minden részletébe IDE kattintva kaphat betekintést.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman