HÍREK

Kanta Józsefnek csak az MTK-ért dobog a szíve (VIDEÓ)

2017-03-07

Kanta Józsefnek csak az MTK-ért dobog a szíve (VIDEÓ)

Természetesen örül a 100. góljának, de ezt a mérföldkövet elcserélte volna egy győzelemre, mondta az MTK Budapest középpályása, Kanta József az M4 Sport Sportreggeli című műsorában

A 33 éves futballista saját bevallása szerint imád az MTK-ban játszani, s bár 2008-ban lett volna lehetősége külföldre szerződni, ő végül maradt a kék-fehéreknél. Hogy hova igazolt volna szívesen, és hogy miért csak három válogatottságot számlál, a videóból kiderül.

Az MTK Budapest az OTP Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán 2-1-re kikapott a Pakstól. A találkozón Kanta József büntetőből volt eredményes, és ez volt 100. gólja a kék-fehérek színekben. A középpályás az első góljára is jól emlékszik, melyet 2004-ben a Sopron ellen szerzett.

A magyar bajnokságban mutatott kiváló játékának köszönhetően 2008-ban lett volna lehetősége külföldre szerződni, legjobban a holland bajnokság tetszett neki. A légiós élet végül nem adatott meg neki, mint ahogy a stabil válogatottság sem - mindössze háromszor húzhatta magára a címeres mezt. Utóbbi okát rendkívül őszintén abban látja, hogy valószínűleg nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel meggyőzte volna az aktuális szövetségi kapitányt.

Videó ITT.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman