HÍREK

Jön a bajnoki folytatás

2019-03-29

Jön a bajnoki folytatás

A DVTK-t fogadjuk.

Szombaton labdarúgócsapatunk az OTP Bank Liga 26. fordulójában a DVTK együttesét látja vendégül. Rendkívül fontos találkozóról van szó, hiszen a DVTK a 10. helyen áll a tabellán, 27 ponttal, míg a mieink a 7. helyen tanyáznak, négy ponttal a miskolciak előtt. Fernando Fernández gárdája nem brillírozott idegenben az utóbbi időben: az Újpest ellen 5-0-ra, a Fradi ellen 7-0-ra, majd a válogatott szünet előtt a DVSC ellen 1-0-ra kaptak ki.

A mieink a nemzetközi meccsdömping folyamán sem lazsáltak, hiszen szlovák élvonalbeli csapat ellen játszottunk felkészülési meccset. Ezt megelőzően a Puskás Akadémia FC otthonába látogattunk – Lucsánszky Tamás első mérkőzésén –, ahol az utolsó percben kapott góllal peches, 3-2-es vereséget szenvedtünk. Új mesterünknek ez lesz első tétmérkőzése hazai pályán, és mindenképp három ponttal szeretne gazdagodni.

– Különleges dolog ez személyemet illetően, és örülök neki, hogy egybeesik Kanta Józsi 300. NB I-es meccsével. Szeretnénk nyerni, hiszen közvetlen riválisról van szó, de ez nem lesz könnyű. Stabil, szervezett csapat, gyors emberekkel, így taktikus futballal kell előrukkolnunk.

A két klub eddig 90 alkalommal találkozott az élvonalban, ebből 47 MTK diadal mellett 22 döntetlen és 21 piros-fehér siker született. Az idén egyszer már játszottunk otthon a Diósgyőr ellen, akkor 1-0-ás győzelemnek örülhettünk.

Továbbra sem áll együttesünk rendelkezésére Baki Ákos és George Patrik Ikenne-King, akik műtét után lábadoznak.

OTP Bank Liga, 26. forduló
MTK Budapest–DVTK
2019. március 30. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion - Jegyinformáció itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman