HÍREK

Jöhet a Mezőkövesd!

2017-04-07

Jöhet a Mezőkövesd!

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll csapatunk.

Az MTK Budapest csapata szombaton a Mezőkövesd-Zsóry FC-t fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Vendégünknél a téli szünetben edzőváltás történt, hiszen Pintér Attila helyett Tomiszlav Szivics ült le a borsodiak kispadjára. Egyelőre a szerb szakember nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis együttese az utóbbi öt meccséből mindössze egyet nyert meg, egy iksz és három vereség mellett. A kék-sárgák a tavaszi szezonban különösen sebezhetőek voltak hátul, hiszen ezalatt az öt találkozó alatt tizenkét gólt kaptak. Tény viszont, hogy a Magyar Kupában továbbjutottak, ám így szerda-szombat ritmusban vannak...

Kérdés, hogy a fővárosiak ki tudják-e használni ellenfelük védelmének gyengeségeit, hiszen a Gyirmót ellen a támadójátékuk finoman szólva is akadozott. Tamási Zsolt csapatán érződött, hogy hiányzik Ramos és Gera lendülete a szélről, valamint Torghelle is csupán 30 percet tudott vállalni. Utóbbi remélhetőleg már bevethető lesz a mérkőzés elejétől, viszont két szélsőjére – sérülés miatt – továbbra sem számíthat a kék-fehérek mestere. Visszatér még a csapatba az a Kanta József is, aki eltiltás miatt nem léphetett pályára az előző fordulóban, a jelenléte pedig remélhetőleg nagy segítség lesz a játék szervezésében.

A két együttes eddig mindössze négy alkalommal találkozott az élvonalban, ebből háromszor a Mezőkövesd került ki győztesen. Többek közt az őszi összecsapáson is, amelyet Gohér 74. percben lőtt bombája döntött el.

Van miért visszavágni tehát, és a Kövesd formája alapján a lehetőség adott, hogy feljebb lépjen a tabellán a csapatunk. A mérkőzés azért is nagyon fontos, mert a 11., kieső helyen álló DVTK mindössze kettő ponttal van lemaradva az MTK-tól a pontvadászatban.

A találkozót Farkas Ádám vezeti, segítői Szert Balázs, Király Krisztián, Pintér Csaba, Takács János és Szalai Dániel lesznek.

OTP Bank Liga NB I, 25. forduló
MTK Budapest – Mezőkövesd-Zsóry FC
2017. április 7. 18:00 - Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman