HÍREK

Jöhet a Kisvárda!

2018-09-01

Jöhet a Kisvárda!

Otthoni forduló következik a válogatott szünet előtt.

Két idegenbeli találkozó után labdarúgócsapatunk visszatér az Új Hidegkuti Nándor Stadionba az OTP Bank Liga 7. fordulójára. Az ellenfelünk a sereghajtó Kisvárda lesz, amely egyelőre csupán két pontot szedett össze a bajnokságban, igaz, azt a kettőt az utóbbi két fordulóban tette. Dajka László együttese a Puskás Akadémia ellen idegenben, majd a DVTK ellen, hazai pályán játszott döntetlent az elmúlt hetekben.

A mieink továbbra is remekül teljesítenek a bajnokságban, ugyanis a 6. fordulóban sikerült megszakítanunk a Szombathelyi Haladás remek otthoni sorozatát, és elsőként nyertünk új arénájukban, köszönhetően Schäfer és Gera góljának. A győzelemnek hála az első hat körben 13 pontot szedtünk össze, hiszen négy siker mellett egy döntetlent értünk el, és mindössze egyszer szenvedtünk vereséget.

Vezetőedzőnk a találkozó előtt elmondta, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk a Kisvárda ellen, hiába tűnhet úgy a tabella alapján.

– Nagyon agresszív és kemény játékot játszott tavaly is a Kisvárda, és ez most sem lesz másképp. Idén több minőségi idegenlégióssal egészültek ki, akiket mostanra sikerült beépíteniük a csapatba, így az ősz egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk.

Az első osztályban még soha nem találkozott a két gárda, de lesz miért visszavágnunk: tavaly az NB II-ben idegenben 1-0-ra, otthon pedig 3-2-re kikaptunk a Kisvárdától, bár az utóbbi meccsnek a bajnoki cím szempontjából már nem volt tétje.

Korozmán Kevin, Deutsch Bence nem léphetnek pályára sérülés miatt, egyelőre pedig Baki Ákos sem bevethető, aki csütörtökön végzett először teljes értékű edzésmunkát a csapattal.

A mérkőzést Solymosi Péter vezeti, munkáját Berettyán Péter, Bornemissza Norbert és Varga Zsolt segíti.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak. A meccs előtt már lehetőség nyílik megvásárolni a Futball Éjszakája c. eseményre szóló karszalagokat is.

OTP Bank Liga, 7. forduló
MTK Budapest–Kisvárda Master Good
2018. szeptember 1. 19:30 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman