HÍREK

"Jó látni a csillogást a gyerekek szemében" - vasárnapig tart a csokigyűjtés

2021-12-01

"Jó látni a csillogást a gyerekek szemében" - vasárnapig tart a csokigyűjtés

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MTK Budapest labdarúgócsapata ismét meghirdette a csokigyűjtést. A jótékonysági kezdeményezés idén a "Kék-fehér csokigyűjtés" nevet viseli, hiszen az akcióhoz csatlakozott a PICK Szeged kézilabdacsapata, valamint a Szegedi Kortás Balett is.


A kezdeményezés célja az elmúlt időszakban is az volt, hogy gyermekotthonokba minél több csokoládé jusson el, hogy ez által az ünnepek ideje alatt az ott élő gyermekeknek egy-egy tábla finomsággal meglepetést tudjunk szerezni.

Évről évre sikerült növelnünk az összegyűjtött csokik mennyiségét, és új partnereinkkel közösen természetesen az a célunk, hogy mindez idén is folytatódjon. 

Klubunknál már elindult a gyűjtés, amely december 5-ig tart majd: a csokikat az Újpest elleni meccs végéig lesz lehetőség leadni. A csokikat a shopban, valamint a VIP bejáratnál tudják leadni a meccsnapokon, munkaidőben pedig a stadion portáján lesz erre lehetőség.

A "Kék-fehér csokigyűjtés" során idén a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtünk. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál a sportélet egyébként a mindennapok része, és az alapítvány rendezett már például állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is. 

Partnereinknél első körben szintén december első napjaiig tart az akció, hiszen célunk, hogy Mikulásig odaérjen minden lurkóhoz a meglepetés - íme a náluk meghirdetett időpontok:

PICK Szeged: Az új Szegedi Sportcsarnokban mérkőzésnapokon (12.04.)

Kortás Balett: 12.03-12.05. között a Szegedi Nemzeti Színházban, 12.17-12.19. között a Nemzeti Táncszínházban.

Csokigyűjtésre fel! Szerezzünk együtt újra örömet a rászoruló gyermekeknek! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman