HÍREK

Jó hangulatban készülnek

2016-01-26

Jó hangulatban készülnek

Kedd délután a Bielefeld az ellenfél a beleki edzőtáborban

– Szikrázó napsütésben, és – ma már – szélcsendben készülődnek az MTK Budapest játékosai a délutáni, Arminia Bielefeld elleni első, törökországi edzőmérkőzésre – kezdte Domonyai László, klubigazgató a beszámolót. – Tegnap még élénk szélben tartottuk a két edzést, mára minden időjárási körülmény ideálissá vált.

Elmondta, hogy kisebb vírustámadás érte néhány játékosunkat és egyik masszőrünket. Ennek nagyjából egy nap a lefolyása, így Baki Ákos, Deutsch Bence, Vass Ádám,  Dragan Vukmir és Kiss János ugyan még némileg gyengélkedik, de hamarosan ők is visszatérhetnek a rendes kerékvágásba.

– Remek közösség a miénk – folytatta a szakember. – Jó látni, hogy mindenki együtt mozog. Több más csapatot elnézve, kisebb csoportokba verődve közlekednek, míg az MTK Budapest játékosai egy csoportban járnak.

– Kíváncsian várjuk a délutáni mérkőzést, mert a német csapatok több magyar együttest is legyőztek a napokban, és szeretnénk tudni, hogy mi, mire vagyunk képesek!

A találkozó – magyar idő szerint – 14:30-kor kezdődik „idegenben” a Bundisliga kettes csapat szállodájának parkjában lévő pályán.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman