HÍREK

Jegyvásárlási információk a PMFC Mathias-MTK Budapest mérkőzésre

2014-07-23

Jegyvásárlási információk a PMFC Mathias-MTK Budapest mérkőzésre

A 2014.07.26-én, szombaton 18:30-kor kezdődő PMFC–MTK Budapest FC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba. A szurkolók folyamatosan az interneten – meccsjegy.mlsz.hu –vásárolhatják meg a jegyeiket.

Az Internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a nevet, születési helyet és időt. (Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljenek a pontos helyesírásra, mert egyezniük kell a jegyen szereplő adatoknak a személyi igazolványon szereplő adatokkal.) Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. 

Az MTK Budapest szurkolói elővételben, a budapesti jegyirodákban is megvásárolhatják jegyeiket. 

Jegyárak: 

Elővételben: 1200Ft 
Helyszínen: 1400Ft 
Diák, nyugdíjas elővételben: 800 Ft Helyszínen: 1000 Ft 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességégéről.

A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. 

Kérjük, hogy a kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében. 

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c) szerint a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman