HÍREK

Jegyvásárlási és beléptetési információk az MTK Budapest – Paksi FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

2015-02-22

Jegyvásárlási és beléptetési információk az MTK Budapest – Paksi FC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban

Az MTK Budapest – Paksi FC találkozóra, a 2015. február 27-én, pénteken 19 óra 00 perckor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba, és csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.

Az MTK Budapest és az Paksi FC szurkolói, 2015. február 16-tól az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

A jegy ára, a hazai- és a vendégszurkolóknak egységesen 1.400.- Ft. A hazai szurkolóknak a fedett lelátóra 2.000.- Ft.

Az Internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a szurkolói kártya számát! Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A mérkőzés napján, a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 17:00-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor, a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben. (sajto@mtkbudapest.hu)

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Ha még nincs szurkolói kártyája, akkor igényét jelezze az emlek@mtkbudapest.hu e-mail címen!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman