HÍREK

Jegyinfó: MTK Budapest - Ferencvárosi TC

2015-11-12

Jegyinfó: MTK Budapest - Ferencvárosi TC

Jegyvásárlási és beléptetési információk szurkolóknak, az MTK Budapest – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.

[image]Az MTK Budapest – Ferencvárosi TC találkozóra, a 2015. november 21-én, szombaton 18 óra 00 perckor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Illovszky Rudolf Stadionba.

Az MTK Budapest és a Ferencvárosi TC szurkolói, 2015. november 12-től folyamatosan az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

A jegyvásárlásra, a hazai oldalra csak MTK szurkolói kártyával, míg a vendégoldalra csak FTC szurkolói kártyával van lehetőség.

Semleges szurkolók csak MLSZ kártyával tudnak jegyet váltani a mérkőzésre a „D” lelátó 10-14. sorába.

Az Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A mérkőzés napján, a helyszínen – az Illovszky Rudolf Stadionban – nem lesz jegyértékesítés.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben, mert a helyszínen erre már nem lesz lehetőségük.

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy itt akkreditáljanak!

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman