HÍREK

Jegyek féláron a DVSC elleni meccsre - kuponnal

2018-10-18

Jegyek féláron a DVSC elleni meccsre - kuponnal

Az MTK Budapest is csatlakozott a Nemzeti Sport „Menj meccsre!” kampányához, amelynek célja, hogy minél több drukker menjen sporteseményre, a klubok pedig ennek érdekében különleges kedvezményeket kínálnak.

A Nemzeti Sportban megjelenő kupon révén szurkolóink 50 százalékos kedvezménnyel vehetik meg a belépőiket a DVSC elleni bajnokira (12.01). Hogy miért ajánljuk drukkereinknek azt, hogy élőben nézzék meg csapatunk mérkőzéseit?

„Bár az Instagram-oldalunk segítségével a telefonod vagy a monitorod révén akár percekkel a meccs előtt vagy után is ott érezheted magad az Új Hidegkuti Nándor Stadion öltözőjében a csapat társaságában, mi a klubnál úgy gondoljuk, a legnagyobb esemény a csapat és a szurkolók életében maga a mérkőzés, és azt élőben a helyszínen megélni. Hogy miért? Számos jó okot tudunk erre mondani: családias légkör és egyben szenvedély, saját nevelésű játékosok és közben eredményesség, kulturált, exkluzív környezet, mindez hatalmas kedvezmények mellett. 
Az MTK-ra mindig is jellemző volt a nyitottság, a befogadás és főként az újításokra való hajlandóság, ez a klub nagyon sok mindenben volt az „első” idehaza, de 130 éves történelmünket meghatározta a családias légkör is. Az MTK-család kifejezés nem üres frázis, azt tudatosan alakítottuk így. Sokat dolgoztak érte elődeink, nagyjaink és vigyázunk rá. És teszünk is érte: az MTK Budapest mérkőzései ugyanis valóban igazi családi programot jelentenek, ahová a gyermekeket is érdemes kihozni, hiszen őket a lelátói élmények mellett játszóház is várja.
Az Új Hidegkuti Nándor Stadion lelátóin tökéletesen megfér egymás mellett a családias légkör és a szenvedély is. Az Ultras MTK a korábbiaknál rendre nagyobb létszámban képviselteti magát a meccseken, a Blue Brothershez egyre többen csatlakoznak. Ha a szenvedély nálad nem csak a kezdő sípszótól a lefújásig tart, ne hagyd ki a szurkolói klubot sem, amelyet drukkereink saját maguk díszítettek ki MTK-s relikviákkal, sálakkal, hogy kék-fehér környezetben együtt hangolódjanak a mérkőzésre, hogy aztán a lehető leghangosabban buzdítsák a csapatot, meccs után pedig közösen beszéljék át a történteket. 
Klubunk folyamatosan tesz azért, hogy az MTK mérkőzésein létrejöjjön az egység a csapat és a lelátó között. Nem mi mondjuk, hanem az ellenfelek: létezik felismerhető MTK-játékstílus, de mi figyelünk arra, hogy legyen kikhez kötődni a saját nevelésű játékosok révén, miközben tudjuk, fontos a jó eredmény is. De azt is tudjuk, ennyi nem elég. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy nálunk a 18 éven aluliak, a nyugdíjasok és a mozgássérültek ingyen jöhetnek be minden meccsre - az ingyenes kedvezményre koruk miatt már nem jogosult diákok is alig 500 forintért -, de a teljes lelátót tekintve NB I-es viszonylatban is rendkívül kedvezményesek a belépők. 
Van rá okod, hogy ezek után otthon maradj?"

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman