HÍREK

Iváncsára látogat NB III-as csapatunk vasárnap

2022-04-09

Iváncsára látogat NB III-as csapatunk vasárnap

Kanta József vezetőedző tanítványai újabb közvetlen riválissal csapnak össze a bajnokságban.

Ötödik alkalommal forduló elő 2022-ben NB III-as csapatunkkal, hogy olyan riválissal csap össze az aktuális fordulóban, amelyhez képest legfeljebb egy meccsnyi távolságra van a tabellán. Az FTC II, a Balassagyarmat, a Makó és a Paks II után ezúttal az Iváncsa is ilyen rivális.

A Fejér megyeiek 45 ponttal jelenleg a 7. helyen állnak a tabellán, míg együttesünk a 9. pozíciót foglalja el a Közép csoportban 28 mérkőzést követően. Ősszel a BVSC-Zugló stadionjában 3-1-es sikert arattak mieink felett, Kovács Mátyás találata mellett részükről Vallejos Dominique és Balogh László voltak eredményesek. Elmúlt öt mérkőzésén az Iváncsa csak egy vereséget szenvedett (Paks II), míg a Makót, a Vácot és a Dabas-Gyónt sikerült legyőzniük.

NB I-es tapasztalattal bíró játékosaik nincsenek, a 34 esztendős Balogh viszont 14 találatnál jár és így harcban van a bajnokság gólkirályi címéért is.

Kanta József vezetőedző és a szakmai stáb dolgát ismét nehezíti, hogy élvonalbeli csapatunk egyidőben csap össze az OTP Bank Ligában a MOL Fehérvár FC-vel, így nem várható, hogy az NB III-as gárdát az első kerethez tartozó labdarúgók erősítsék.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman