HÍREK

Itthon próbál szerencsét (LAPSZEMLE)

2016-10-05

Itthon próbál szerencsét (LAPSZEMLE)

Három éves szerződést írt alá az MTK Budapesttel a 16 éves Gréczi Márton. A klub U17-es csapatát erősítő korosztályos válogatott játékos tavaly már a Bayern Münchenben is járt próbajátékon, idén bajnok lett csapatával, végül pedig több – magyar és külföldi – megkeresést visszautasítva profi szerződést kötött a kék-fehér klubbal. Az utanpotlassport.hu írása.

Újabb fiatal labdarúgójával kötött profi szerződést az MTK Budapest. A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia U17-es együttesében futballozó Gréczi Márton három évre írt alá. A Bayern Münchent is megjárt támadó elsősorban a 2015/16-os szezonban mutatott érett teljesítményével érdemelte ki a bizalmat.

Legutóbb azért írtunk Gréczi Mártonról, mert akkor még kecskeméti labdarúgóként a német rekordbajnok Bayern Münchentől kapott meghívást kétnapos próbajátékra. Nem csoda, hogy felkeltette a bajorok érdeklődését, a KTE U15-ös csapatának színeiben szinte szárnyalt a 2014/15-ös szezonban: 28 mérkőzésen 33 góllal zárt a korosztály első osztályú bajnokságának keleti csoportjában.

Kiváncsi vagyok a teljes cikkre, elolvasom itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman