HÍREK

Itt a tavasz!

2017-02-17

Itt a tavasz!

Vége a várakozásnak, újra útjára indul a labdarúgó NB I, a Budapest Honvéd elleni mérkőzéssel.

Szombaton az Új Hidegkuti Nándor Stadionban labdarúgóink megkezdik a bajnokság tavaszi szezonját, éppen azzal a Honvéddal szemben, amelytől súlyos, 5-0-ás vereséget szenvedtünk ősszel. A mérlegünk a pesti rivális ellen az NB I-ben ennek ellenére pozitív, hiszen 188 mérkőzésből 88 győzelem és 45 döntetlen mellett 55 vereséget tudunk felmutatni.

Ellenfelünk az őszi szezont remek sorozattal zárta, hiszen utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, egyszer pedig ikszeltek, így a második helyre jöttek fel a pontvadászatban. Számukra a tétmeccsek sorozata egy héttel hamarabb kezdődött, ugyanis a Magyar Kupában a Ferencvárossal csaptak össze, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek.

A legutóbb, amikor hazai pályán játszottunk a Honvéd ellen, akkor sikerült 1-0-ra győzni, annak a Hrepka Ádámnak a góljával, aki most sérülés miatt nem bevethető.

Tamási Zsolt, a Vác előtti mérkőzésen arról is beszélt, hogy a játékosok mindenképpen szeretnének visszavágni a nagy különbségű vereségért. A beleki felkészülés jól sikerült, igaz, a főpróbán a Vác ellen nem mutatott meggyőző játékot a csapat.

Ahogy Kanta József, a csapat kapitánya fogalmazott, számunkra teljesen új szezon kezdődik, így a fiúk szeretnék elfelejteni az őszi szereplést, ahol az utolsó öt mérkőzésükből mindössze egyszer tudtak pontot szerezni. Az új igazolásaink közül Juri Kolomoec és Nikházi Márk is bevethető, míg Leandro Martínez és Gera Dániel is visszatérhet kisebb sérülése után.

Nem játszhat viszont Hrepka Ádám, aki a Monor elleni felkészülési mérkőzésen combfeszítő izomszakadást szenvedett, több hét kihagyás vár rá, kezelés alatt áll.

A jegyvásárlással kapcsolatos információk ITT olvashatók.

Labdarúgó NB I, 20. forduló
MTK Budapest – Budapest Honvéd
2017.02.17 - 15:30, Új Hidegkuti Nándor Stadion 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman