HÍREK

Ismét ügyességi verseny a hátrányos helyzetű gyerekek számára

2021-12-20

Ismét ügyességi verseny a hátrányos helyzetű gyerekek számára

Az MTK Budapest a HH Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervez újra ügyességi versenyeket.

Az MTK Budapest a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesülettel és a Máltai Szeretetszolgálattal közösen szeptemberben egy, az ország összes térségét lefedő focitornát, valamint ügyességi versenyt magában foglaló programot szervezett, melynek zárásaként október elején az Új Hidegkuti Nándor Stadionban került sor az Arany Kupa labdarúgó torna megrendezésére.

Az együttműködés ezzel nem ért véget, partnereinkkel közösen ismét meghirdettük az ügyességi versenyt a hátrányos helyzetű gyerekek számára. A projekt keretében cselező és dekázó bajnokságra is sor kerül, az ügyességi versenyeken készült felvételeket a közösségi médiában lehet majd megtekinteni, ahol szavazatával bárki támogathatja az általa legügyesebbnek tartott csapatot. A szavazás ezúttal is a Facebookon zajlik majd, az alábbi felületen (IDE KATTINTVA). 

Voksolni a feltöltött videókra leadott "lájkokkal" lehet, a szavazás december 31-ig tart, az eredményhirdetés január 3-án lesz.

Klubunk a kezdeményezésben végig aktívan közreműködik és szakmai segítséget nyújt a programok megvalósításában, a résztvevő gyermekek és fiatalok a programok során értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman