HÍREK

Iratkozz fel péntekig új hírlevelünkre és nyerj egy exkluzív, dedikált, limitált Kanta-mezt!

2021-05-31

Iratkozz fel péntekig új hírlevelünkre és nyerj egy exkluzív, dedikált, limitált Kanta-mezt!

Megújult az MTK Budapest hírlevele! Szurkolóinknak a jövőben még informatívabb üzeneteket tudunk küldeni a labdarúgóklubunk körüli aktualitásokról. 

Megújult hírlevelünkben a hét legfontosabb információiról és eseményeiről küldünk tájékoztatást drukkereinknek, jellemzően heti egy alkalommal, de rendkívüli történések idején eseti hírlevélben tájékoztatjuk szimpatizánsainkat a labdarúgócsapatot érintő hivatalos átigazolási információkról, exkluzív hírekről, interjúkról, jegyinformációkról, a webshop különleges akcióiról és a nyereményjátékokról.

A hírlevél feliratkozással ráadásul most még nyerni is lehet, hiszen elindult az új hírlevéllel kapcsolatos nyereményjátékunk!

Ennek révén egy exkluzív, dedikált Kanta József mezt lehet nyerni! A szezon végén visszavonuló csapatkapitányunk aláírásával ellátott, sorszámozott, egyedi feliratokkal ellátott, limitált számban elérhető felsőért folyó játék kizárólag a hírlevélre feliratkozóknak szól majd (részletek a következő hírlevélben).

A meghirdetett játékban azok vehetnek részt, akik 2021. június 4., péntek délután 15:00-ig feliratkoznak az MTK Budapest hírlevelére. A kvízjáték sorsolásának időpontja 2021.06.14.

Természetesen azok a szurkolóink is velünk játszhatnak majd, akik már korábban, az elmúlt hónapokban feliratkoztak az MTK Budapest hírlevelére, hiszen értelemszerűen nekik is elküldjük a kvízt. 

A hírlevélre feliratkozni két helyen lehet: 
1. az mtkbudapest.hu-t mobiltelefonon böngészve a cikkek alatt, lefelé görgetve található meg a feliratkozási lehetőség (a Gyere hozzánk focizni! banner alatt), míg asztali böngészőn a cikk melletti jobb hasábban van erre mód.
2. honlapunk láblécében is megtalálható a regisztrációs lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-01-29 15:00 Új Hidegkuti Nándor Stadion

MTK BUDAPEST

VS

SZENTLŐRINC SE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman