HÍREK

Irány Zalaegerszeg!

2018-05-20

Irány Zalaegerszeg!

Bajnokként utazunk Zalába.

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a kiesés ellen harcoló Zalaegerszeg otthonába látogatunk.

Artner Tamás együttese a 19. helyen áll a bajnokságban, négy pontra a bennmaradástól, így mindenképp győzelemre van szükségük ahhoz, hogy életben tartsák reményeiket. Az utóbbi tíz mérkőzésükből mindössze egyet tudtak megnyerni, így jelentős formajavulásra lesz szükségük ahhoz, hogy pontot szerezzenek ellenünk. Hazai pályán sem voltak túl acélosak, hiszen csak a biztosan kieső Sopron mutatója rosszabb vendéglátóként.

A mieink számára már gyakorlatilag tét nélküli a találkozó, hiszen az utolsó fordulóban biztosítottuk bajnoki címünket a Kisvárda vereségének köszönhetően, de a miheztartás végett 3-1-re legyőztük a Győrt. Feczkó Tamás akár még több fiatalnak lehetőséget adhat, de azt is említette, mindenki játszani szeretne.

A két csapat 70 alkalommal találkozott az első osztályban, ebből 31 MTK Budapest győzelem mellett 15 döntetlen és 24 ZTE siker született. Az NB II-ben mindössze egyszer játszottunk a Zalaegerszeggel, akkor hazai pályán 2-0-ra győztünk, igaz, a 79. percig még döntetlen volt az állás.

Korábbi sérültjeinken kívül – Baki Ákos, Korozmán Kevin (aki pénteken sikeres műtéten esett át), Szerencsi Miklós, Talabér Attila, Torghelle Sándor – Gera Dániel maradhat ki a csapatból, hasfalhúzódás miatt. Farkas Balázs combizomhúzódással bajlódik, míg Szuhodovszki Soma játéka bokarándulás miatt kérdéses. Jakab Dávid térdszalaghúzódás után rehabilitál.

A találkozót Pintér Csaba vezeti, munkáját Gaál Ákos, Szabó Péter és Hofbauer Roland segítik.

A jegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 36. forduló
ZTE FC–MTK Budapest
2018. május 20. 19:00 – Zalaegerszeg Városi Stadion
TV: M4 Sport

ZTE

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman