HÍREK

Irány Szombathely!

2019-04-12

Irány Szombathely!

Szokatlan előjelekkel várhatjuk a mérkőzést.

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában labdarúgócsapatunk a Szombathelyi Haladás otthonában vendégeskedik. Ugyan Horváth Ferenc együttese jelenleg az utolsó a bajnokságban, hiba lenne lebecsülni őket, hiszen az utóbbi öt mérkőzésükből négyet megnyertek, egyedül a Fradi otthonában botlottak. Legutóbb február közepén találtak legyőzőre otthon, a legutóbbi fordulóban pedig idegenben verték a DVTK gárdáját.

A mieink dolgát nehezíti, hogy vírusos fertőzés gyötörte csapatunk több mint felét, így az edzések foghíjasok voltak. Az előző öt fordulóban mindössze egyszer sikerült nyernünk, így komoly szükségünk van a pontokra. Lucsánszky Tamás elmondta, mit kell tenni ahhoz, hogy így is pontokat szerezzünk Szombathelyen.

– Minden játékosnak maximálisan kell koncentrálnia, ami reméljük, sikerre vezet. Természetesen nem ideális a helyzet, de amelyik csapat kifut a pályára, az teljes erőbedobással fogja az MTK Budapestet képviselni.

A két klub eddig 112 alkalommal találkozott az élvonalban, ebből 51 MTK siker mellett 18 döntetlen és 33 zöld-fehér diadal született. Idén már kétszer legyőztük a Haladást: idegenben 2-1-re, otthon pedig 4-0-ra.

A betegséggel bajlódó játékosok mellett továbbra sem bevethető Baki Ákos, Deutsch Bence, illetve George Patrick Ikenne-King.

A találkozón Szőts Gergely fújja a sípot, munkáját Farkas Balázs, Szalai Balázs, Lémon Oszkár, Erdős József és Kulcsár Katalin segíti.

OTP Bank Liga, 28. forduló
Szombathelyi Haladás–MTK Budapest
2019. április 12. 17:00 – Szombathelyi Haladás Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman