HÍREK

Irány Miskolc!

2018-11-24

Irány Miskolc!

Vége a válogatott szünetnek, folytatódik az OTP Bank Liga.

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában együttesünk a DVTK otthonába látogat. Fernando Fernandez csapata nem kezdte jól a bajnokságot, eddig mindössze két győzelmet aratott a pontvadászatban, azonban a legutóbbi fordulóban legyőzte – hazai pályán – a Debrecent, így elmozdult a kiesőzónából.

A mieink a 4. helyet foglalják el a tabellán jelenleg, köszönhetően – többek között – remek idegenbeli mérlegüknek: vendégként egyedül a listavezető Fradi, valamint a tavalyi bajnok MOL Vidi FC szerzett több pontot nálunk idén. Az előző körben, még a válogatott szünet előtt, a Puskás Akadémia FC látogatott hozzánk, és fordulatos meccsen 3-2-es győzelmet arattunk.

A DVTK ellen eddig 89 első osztályú bajnokit játszottunk, a történelem pedig jócskán nekünk kedvez: 47 alkalommal arattunk sikert, 22 döntetlen született, míg a DVTK 20 alkalommal diadalmaskodott. Legutóbb, a bajnokság 4. fordulójában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 1-0-ás győzelemnek örülhettünk.

Vezetőedzőnk, a miskolci alakulat tabellán elfoglalt pozíciója ellenére nehéz összecsapásra számít.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen a Diósgyőr hosszú nyeretlenségi sorozatát az utolsó fordulóban megszakította, hazai pályán sikerélményük volt, a közönséggel újra egymásra találtak. Jobb csapatnak tartom őket, mint a tabellán elfoglalt helyezésük mutatja. Mindenféleképpen három ponttal szeretnénk távozni Miskolcról, a bajnokság egyik legnehezebb mérkőzése lesz számunkra ez.

Továbbra sem lehet ott az együttesben Deutsch Bence és Korozmán Kevin, mindketten műtét után lábadoznak.

A mérkőzést Erdős József vezeti, munkáját Szécsényi István, Lémon Oszkár, Szalai Balázs, Karakó Ferenc és Molnár Attila segíti.

OTP Bank Liga, 15. forduló
DVTK–MTK Budapest
2018. november 24. 19:30 – Miskolc, Diósgyőri Futball és Atlétikai Stadion
TV: M4 Sport

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman