HÍREK

Irány Gyirmót!

2017-03-31

Irány Gyirmót!

A Gyirmót FC Győr otthonába utazunk.

A válogatott szünet végeztével újra folytatódnak az NB I-es csatározások, Tamási Zsolt csapata pedig a sereghajtó ellen lép pályára szombaton délután. Urbányi István együttese a gyenge őszi szereplés után tavasszal sem vett repülőrajtot, hiszen négy mérkőzésen mindössze három pontot gyűjtött össze, három döntetlen mellett egy vereség a mérlegük. A gyirmóti gárda szeptember óta nem nyert hazai pályán, akkor a Vasast verték meg 1-0-ra.

Ugyanilyen eredményt értek el az angyalföldiek ellen a kék-fehérek is az előző fordulóban, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, Ramos góljának köszönhetően. Az MTK Budapest a tavaszi szezonban elindult felfelé a tabellán, így aligha jött jókor a nemzetközi szünet csapatunknak. Tamási Zsolt mindent elkövetett annak érdekében, hogy formában tartsa labdarúgóit, így a szünetben a Szeged és az FK Spartak Ždrepčeva ellen is pályára lépett együttesünk. Előbbivel szemben magabiztos győzelmet arattunk, míg utóbbival nagy küzdelemben ikszeltünk.

A Gyirmóttal mindössze kétszer találkozott az MTK Budapest, mindkétszer a tavalyi évben. Idegenben gól nélküli döntetlen lett a meccs vége, míg itthon Torghelle remek fejesgóljának köszönhetően megszereztük a három pontot.

A két együttes jelenlegi formája, és a tavalyi mérkőzés alapján egyértelműen a fővárosi gárda az esélyesebb, de Tamási Zsolt hangsúlyozta, nem szabad lebecsülnünk az ellenfelet.

Teljesen átalakult a keretük, így biztos, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Megvan az elképzelésünk arról, hogy milyen játékot szeretnénk játszani, de ez attól is függ, hogy ki áll rendelkezésemre a hétvégén.

A csapat kapitánya, Kanta József nem léphet pályára – öt sárgás – eltiltása miatt, míg Gera és Ramos sérülés miatt kényszerülnek kihagyni a mérkőzést. Előbbi a napokban sikeres vállműtéten esett át, utóbbi pedig részleges bokaszalag-szakadás után lábadozik. Hrepka, Varga, Vass és Torghelle viszont felépültek kisebb-nagyobb sérüléseikből, így ők bevethetőek lesznek szombaton.

A találkozón Vad II. István fújja a sípot, segítői pedig Tóth II. Vencel, Becséri Gergely, Szilasi Szabolcs, Gaál Gyöngyi és Takács Gábor lesznek.

OTP Bank Liga NB I, 24. forduló
Gyirmót FC Győr – MTK Budapest
2017. április 1. 18:00 – Alcufer Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman