HÍREK

Irány a Groupama!

2018-11-03

Irány a Groupama!

Ha szombat, akkor Örökrangadó.

Szombaton 19:30-kor az OTP Bank Liga 13. fordulójában az idei második Örökrangadón lép pályára csapatunk a Ferencváros ellen. A zöld-fehérek magabiztosan vezetik a bajnokságot, és idén mindössze egyszer kaptak ki. Hazai pályán ebben a szezonban még nem találtak legyőzőre: a Groupama Arénában hat meccsből három győzelem és három döntetlen a mérleg. Szerhij Rebrov gárdája az előző fordulóban a DVTK otthonában aratott 4-1-es győzelmet Böde triplájának köszönhetően.

A mieink az Újpest elleni, hazai sikernek köszönhetően újra dobogós helyen állnak. Ugyan a legutóbbi Örökrangadó nem sikerült jól, idegenben remekül megy idén együttesünknek, ráadásul többször sikerült meglepetést okoznunk: az Újpestet, a Vidit és a Haladást is legyőztük idegenben.

Remek formában futballozó középpályásunk, Bognár István elmondta, nem játszhatunk úgy, ahogy a második fordulóban.

- Mindenképp változtatnunk kell azon a játékon, amit akkor mutattunk, de úgy gondolom, hogy mindenkiben dolgozik némi extra motiváció, szeretnénk jól teljesíteni.

Nagy múltra tekint vissza a párharc, hiszen 213 első osztályú mérkőzést jegyez a két együttes. Ebből 86 FTC siker, 49 döntetlen, valamint 78 MTK diadal született.

Feczkó Tamás dolgát nehezíti, hogy továbbra sem lesz bevethető Korozmán Kevin és Deutsch Bence, mindketten műtét után lábadoznak.

A mérkőzést Andó-Szabó Sándor vezeti, munkáját Varga Zsolt, Szert Balázs, Márkus Tamás, Erdős József és Takács János segíti.

OTP Bank Liga, 13. forduló
Ferencvárosi TC–MTK Budapest
2018. november 3. 19:30 – Budapest, Groupama Aréna

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman