HÍREK

Ingyenes mérkőzésen fogadja NB III-as csapatunk a hibátlan mérleggel álló Hódmezővásárhelyt

2022-08-30

Ingyenes mérkőzésen fogadja NB III-as csapatunk a hibátlan mérleggel álló Hódmezővásárhelyt

A találkozó szerdán 17:30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Kiváló formában lévő - az elmúlt három körben 4-4-6 gólt szerző - NB III-as csapatunk szerdán délután már a 6. forduló mérkőzésén lép pályára. Az ellenfél az Új Hidegkuti Nándor Stadionban ezúttal a Hódmezővásárhelyi FC lesz.

A Csongrád-Csanád megyei alakulat 5 találkozót követően egyelőre hibátlan mérleggel, 12-3-as gólkülönbséggel áll. Az eddigi "áldozatok" közt ott van a második számú csapatok közül az Újpest és a Paks, valamint rajtuk kívül a Ceglédi VSE, a Monor és a PTE-PEAC is.

Szélsőnk, Molnár Ádin korábbi klubja egy korábbi NB I-es játékossal büszkélkedhet, aki ráadásul az MTK-nál vált élvonalbeli futballistává: Asztalos Dávid színeinkben egyszer, a Paksnál négyszer szerepelt az első osztályban. Nem ő azonban az egyetlen MTK-nevelésű hódmezővásárhelyi labdarúgó.

Molnár Bence 2015-től 2020-ig, U16-tól U19-ig játszott klubunknál és közben még az NB III-as gárdában is pályára lépett; Schildkraut Krisztián 2015-16-ban, U15-ben futballozott az MTK-nál, Pesuth Simon pedig 2016-20 között, U14-től U16-ig szerepelt színeinkben.

Az előző idényben idegenben 1-0-s vereséget szenvedtünk tőlük, míg hazai környezetben Kovács Máté és Balogh Bence találataival 2-1-re felülkerekedtünk.

Az MTK Budapest II - Hódmezővásárhelyi FC összecsapás augusztus 31-én 17:30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A mérkőzésre -és NB III-as csapatunk összes találkozójára - a belépés ingyenes!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-17 20:30 Mezőkövesd Városi Stadion

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman