HÍREK

Információk a szombati főpróba elé

2023-07-19

Információk a szombati főpróba elé

A szlovéniai edzőtábor után már itthon készül a csapat a jövő héten kezdődő NB I-es bajnokságra. Szombaton jön az utolsó felkészülési meccs.

Mint arról beszámoltunk: szombaton végül nem a szlovákiai Podbrezová lesz az ellenfelünk.

Mint ismert, a szombatra tervezett felkészülési találkozó nyilvános lesz, a helyszín a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia centerpályája lesz. A 17:00-kor kezdődő meccsen végül az NB II-es Kazincbarcikával csapunk össze. 

A belépés díjtalan, a kapunyitás 16:00-kor lesz, az időjárásra való tekintettel büfé is üzemel majd. További jó hír, hogy 13:00 és 17:00 között bérletárusítás is lesz a stadion jegypénztárában, valamint a shop is nyitva tart majd. 

Fontos információ, hogy a parkolás lehetősége az akadémia mellett, közterületen eléggé korlátozott, így javasoljuk a létesítmény gyalog vagy tömegközlekedéssel való megközelítését. Tömegközlekedéssel a 37A jelzésű villamossal lehet az Akadémia főbejáratig eljutni, amihez annak „Salgótarjáni utca, temető” elnevezésű megállójánál kell leszállni. Gyalogosan pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadion környékén, közterületen való parkolás után a villamos felüljárón keresztül a Salgótarjáni utcai edzőközpont mellett elhaladva kb. 8 perc sétával elérhető az Akadémia. Az Akadémia átadás jelenlegi ütemében az akadémiához autóval érkező szurkolóknak szabályos parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani, így kérjük, ne kíséreljék meg az utcába való behajtást! Megértésüket, együttműködésüket előre is köszönjük! 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman