HÍREK

Indul a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új utánpótlás-nevelési központjának építése a józsefvárosi pályaudvar korábbi területén (képgaléria)

2022-02-08

Indul a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új utánpótlás-nevelési központjának építése a józsefvárosi pályaudvar korábbi területén (képgaléria)

Az mtk.hu beszámolója szerint lezárult a közbeszerzési eljárás.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új utánpótlás-nevelési központjának létesítményegyüttese keretében hat darab nagyméretű labdarúgópálya épül,

• 1 db, az MLSZ hatályos Infrastruktúra Szabályzata szerint NB III-as minősítésű, fedett lelátós, „F” alkategóriás pálya,
• 3 db élőfüves „G” alkategóriás pálya,
• 2 db műfüves „H” alkategóriás pálya, továbbá 1 db palánkos kisméretű műfüves pálya.

A beruházás keretében felépülő főépületben öltözők, vizesblokkok, masszőr- és doppingellenőrző-helyiség, szertár, konyha és étkező, gépészeti és üzemeltetési helyiségek, irodák, tárgyaló, sajtószoba, videóelemző- és szerverhelyiség, korszerű konditerem, raktár, a kiemelt utánpótlás csapat helyiségei (öltöző, pihenő, iroda) és gépészeti helyiségek kapnak helyet. A további szabadtéri fejlesztések részeként aszfaltburkolatú magánút épül térkőburkolatú parkolóhelyekkel, 2 db elektromos autótöltő állomással es kerékpár tárolóval. A beruházás keretében kiépül a teljes terület közvilágítása és jelentős növénytelepítésre kerül sor.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új utánpótlás-nevelési központjának építésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárás dokumentációját 12 gazdálkodó szervezet kérte ki. Az előírt határidőre, 2021.12.11-ig négy érvényes ajánlat érkezett.

Az ajánlatok értékelésének végeredményeként az összességében legkedvezőbb ajánlatot a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. tette nettó 6.899.919.800.- Ft ajánlati áron.
A teljes beruházás ütemezett megvalósítása során a hat darab nagyméretű labdarúgópálya, valamint az 1 darab palánkos kisméretű műfüves pálya és az ezek rendeltetésszerű használatához szükséges összes gépészeti, elektromos és egyéb infrastruktúra, a vízelvezetés, a vízellátás kivitelezése 2022. 08. 31-ig megvalósul, míg a teljes beruházás megvalósításának és a műszaki átadás-átvételi eljárás megkezdésének véghatárideje: 2022. 11. 30.
 


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman