HÍREK

Indul a bajnokság második harmada

2018-10-27

Indul a bajnokság második harmada

Az Újpest FC-t fogadjuk.

Túl vagyunk az OTP Bank Liga harmadán, ami azt jelenti, hogy a 12. fordulóban újra az Újpest FC ellen lépünk pályára, igaz, ezúttal az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Nebojsa Vignjevics együttese mindössze a nyolcadik helyen áll jelenleg a tabellán, azonban eddig csupán kétszer kaptak ki, egyszer éppen tőlünk, még a bajnokság első fordulójában.

A mieink a Honvéd elleni döntetlen után visszacsúsztak az ötödik helyre, de ugyanannyi pontunk van, mint a harmadik helyezett MOL Vidi FC-nek. Idegenben eddig mi gyűjtöttük a legtöbb pontot a bajnokságban, hazai pályán eddig viszont öt mérkőzésből csupán egyet sikerült megnyerni.

A két együttes az élvonalban 215 alkalommal találkozott, ebből 81 MTK siker mellett 53 döntetlen és 81 Újpest győzelem született, így rendkívül kiegyenlített a mérleg. Legutóbb – az idei szezon első körében – sikerült 2-0-ra megvernünk a lila-fehéreket, sokaknak ezzel meglepetést okozva.

Amikor legutóbb az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszott a két gárda, fantasztikus kupamérkőzést láthattak a szurkolók : ugyan nyertünk 3-2-re, az Újpest örülhetett, hiszen idegenben lőtt több góllal ők mentek tovább.

Azon a meccsen Deutsch Bence hatalmas gólt lőtt, ezúttal azonban sérülés miatt nem léphet pályára, mint ahogy Korozmán Kevin sem.

A találkozó játékvezetője Iványi Zoltán lesz, munkáját Buzás Balázs, Albert István, Becséri Gergely, Radványi Ádám és Szilasi Szabolcs segíti.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatók.

OTP Bank Liga, 12. forduló
MTK Budapest–Újpest FC
2018. október 27. 14:30 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman