HÍREK

Így teljesítettek fiataljaink az NB II-ben - kölcsönfigyelő (4. rész)

2018-08-22

Így teljesítettek fiataljaink az NB II-ben - kölcsönfigyelő (4. rész)

Állandó rovatunkban összegeztük az NB II-ben játszó fiataljaink teljesítményét.

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

Bese és Hinora is kezdő volt, utóbbi került most inkább főszerepbe. Egy remek technikai megoldás után ő lőtte a Vasas második gólját. 


A meccs egyébként 3-3 lett, Bese a gólokról nem tehetett. Az első félidőben volt egy nagyobb mentése, majd a meccs hajrájában még egy.

[image]Talabér a kispadon ült.

Nagy Zsombor (Dorog)

Biztos pontja volt a dorogiak védelmének, volt 1-2 remek mentése a soroksáriak ellen. Végig a pályán volt, és csapatával 3-1-es sikert aratott idegenben az eddig veretlen ellenfél ellen.


Demjén Patrik (Budaörs)

Ismét 90 percet kapott. Csapata 3-2-re kikapott, a gólokról nem tehetett (az egyik 11-esből volt), két alkalommal szépen védett: egy ízben egy átlövésnél mentett vetődve, majd egy közeli ziccernél volt egy bravúrja.


Monor: Partnercsapatunkban ismét többen is lehetőséget kaptak kölcsönjátékosaink közül. A monoriak drámai meccsen szenvedtek 3-2-es vereséget a feljutásért küzdő ETO-tól. 

Közülük ezúttal Szuhodovszki Soma volt a legaktívabb: a második félidőben végig remekül játszott, volt egy nagy szólója is, de szabálytalankodtak ellene.

Sági Milán is kezdő volt, több remek előretörése is volt. Karacs Dániel és Palincsár Martin is az első perctől kezdve a pályán volt (előbbi 87, utóbbi 75 percet kapott).

Szabó Dominik, Bayer Bence, Adorján Gergő és Szerencsi Miklós ezúttal nem jutott lehetőséghez. 

Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba)

Mezei kapott ezúttal csak lehetőséget, Lustyik a kispadon ült, Szatmári nem volt keretben. A rangadó inkább a zalaiakról szólt, a ZTE 3-1-re verte a csabaiakat.

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Végig a pályán volt, csapata nem kapott gólt a Tiszakécske ellen, ehhez ő is kellett.

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske)

Kezdő volt, 90 perc jutott neki. Veszélyesen játszott, volt egy nagy ziccere, amivel eldönthette volna a Mosonmagyaróvár elleni meccset, de az kimaradt.

Varga Szabolcs (Vác)

Csapata a feljutásra esélyes Gyirmót vendége volt, és a hazaiak jobbak is voltak. 2-0-nál volt egy szépítési lehetősége egy jó csel után, de egy védő blokkolt.

Volt egy sárgája később, majd a 85. percben lecserélték, a gyirmótiak harmadik góljánál már nem volt a pályán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman