HÍREK

Így teljesítettek a kölcsönadottak az utolsó novemberi fordulóban (Videó)

2021-11-30

Így teljesítettek a kölcsönadottak az utolsó novemberi fordulóban (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
A hiányzó Bese Balázs nélkül lépett pályára a tavaly még élvonalban szereplő együttes a Békéscsaba 1912 Előre otthonában. Zuigéber Ákos az 55. percben lépett pályára az 1-1-re végződő mérkőzésen.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 76 percet kapott a PMFC ellen. A 2-1-re megnyert idegenbeli találkozón játékosunk a 32. percben szövegelésért sárgát kapott.

Kecskeméti TE:
Varga Bence visszakerült a kezdőcsapatba a Haladás elleni hétfő esti bajnokin. A szombathelyiek 1-0-ás sikerével záródó találkozón több védést is bemutatott.

FC Ajka:
Lehoczky Roland a DVTK ellen is végig a pályán volt. Középpályásunk kétszer is veszélyeztetett, előbb 25 méterről lőtt fölé, majd a bal alsóba tartó próbálkozását fogta a kapus. Emellett a 44. percben kapott egy sárgát.

PMFC:
Bíró Bence kezdett a Dorogi FC ellen, az 52. percben közel járt a gólhoz, de közeli lövését lábbal hárítani tudta a kapus. A 74. percben lecserélték.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás a 46., Törőcsik Péter pedig a 78. percben állt be a BFC Siófok otthonában. Kovács Máté nem kapott játéklehetőség az 1-0-ra elveszített összecsapáson.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel a Budafoki MTE ellen kispados volt, az NB III-ban viszont ő védte a békéscsabai kaput a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen (3-3).

A teljes mérkőzés:

Sönderjyske:
Prosser Dániel a 74. percben lépett pályára a Viborg otthonában a bajnokság 17. fordulójában (1-1).

Fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman