HÍREK

Így teljesítettek a kölcsönadottak az első fordulóban

2021-08-03

Így teljesítettek a kölcsönadottak az első fordulóban

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indít csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban bizonyíthatnak. Rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs védte a Budafok kapuját a III. Ker. TVE elleni bajnokin, és kapott gólt nélkül zárt a 4-0-ra megnyert összecsapáson. A 73 percet játszó Zuigéber Ákos szerezte csapata második gólját, miután 12 méterről a jobb alsóba lőtt.

III. Ker. TVE:
Biben Barnabás a kispadon ült, de nem állt be a Budafoki MTE ellen 4-0-ra elveszített mérkőzésen.

Kecskemétei TE:
Varga Bence nevével kezdődött az újonc összeállítása a Budaörs elleni hazai bajnokin. Kapusunknak több védése is volt, de csapata a korán összeszedett háromgólos hátrányt nem tudta ledolgozni (2-3).

FC Ajka:
Lehoczky Roland kezdőként egy félidőt játszott a Vasas FC elleni 2-1-es vereség alkalmával. Futballistánknak volt egy lövése a meccs elején, majd a 19. percben sárga lapot kapott.

Szentlőrinc SE:
Törőcsik Péter az 57. percben állt be a Szolnoki MÁV FC. Csapata vezető találatakor már a pályán volt, az összecsapás végül 1-1-es döntetlennel zárult.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni kispados volt. A csabaiak második együttesének kapuját viszont ő védte az NB III-ban a Füzesgyarmati SK ellen (2-2).

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 88 percet játszott a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. A 24. percben 22 méteres szabadrúgását a kapufára ütötte a hazai hálóőr. A 88. percben, csapata 2-1-es vezetésénél lecserélték, az összecsapást végül a Szpari nyerte 3-2-re.

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 66 percet játszott a Szombathelyi Haladás ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésen.

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman