HÍREK

Így szerepeltek a kölcsönadottak a hétvégén

2021-10-04

Így szerepeltek a kölcsönadottak a hétvégén

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt, míg Zuigéber Ákos a 79. percben lépett pályára a Szentlőrinc SE elleni győztes mérkőzésen (2-1).

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós végigjátszotta az FC Ajka elleni találkozót (0-0). A 41. percben nem sokkal kerülte el a kaput 30 méterről érkező lövése, míg a hajrában védte a szabadrúgását a vendégek hálóőre.

Kecskeméti TE:
Varga Bence ezúttal pihenőt kapott a kecskeméti vezetőedzőtől, a kispadról nézte végig a WKW ETO FC Győr elleni győzelmet (1-0).

FC Ajka:
Lehoczky Roland sérüléssel bajlódik, így a Dorogi FC elleni találkozót is kihagyta.

PMFC:
Bíró Bence a 75. percben lépett pályára a Szolnoki MÁV FC ellen, a ráadás második percében végleg eldönthette volna a mérkőzést, de estében a kapusba lőtte a labdát (1-0).

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás a szünetben, míg Kovács Máté a 68. percben állt be a Budafoki MTE ellen. Utóbbinak a 88. percben volt egy lövése, mely elsuhant a bal alsó mellett. Törőcsik Péter kispados volt a 2-1-re elveszített összecsapáson.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Vasas FC ellen (0-3).

Sönderjyske:
Prosser Dániel kezdőként 63 percet játszott az Aalborg ellen, csapata 4-0-ra kikapott idegenben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman