HÍREK

Így készülnek játékosaink és csapataink a következő időszakban

2020-03-18

Így készülnek játékosaink és csapataink a következő időszakban

Mint arról beszámoltunk, az MLSZ Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját átmeneti időre, újabb döntésig, ami azt jelenti, hogy szünetelnek a bajnokságok. 

A szövetség a személyes részvételű sporttevékenységek (pl. edzések) szüneteltetését is javasolta a kluboknak, amelynek az MTK Budapest természetesen már hétfő óta eleget tesz. 

Felnőtt csapatunk játékosai továbbra is edzésben maradnak, a szakmai stáb útmutatásai alapján György Rolland erőnléti edző edzéstervei alapján készülnek egyénileg odahaza, a minél hatékonyabb munkavégzéshez természetesen felhasználjuk a meglévő kommunikációs és mérőeszközöket (videós útmutatók, stb.). 

Ezzel párhuzamosan a kiscsoportos edzések felfüggesztésre kerültek a hét elejétől az Új Hidegkuti Nándor Stadion konditermében. A játékosok a döntés visszavonásáig nem lépnek be a stadionba, kizárólag otthon készülnek. 

A női felnőttcsapat tagjai is egyéni edzésekkel készülnek, a kiadott edzésterv alapján.

Hasonló a helyzet az akadémiai és UP-korosztályoknál (ők is konkrét edzésterveket, videós edzésanyagot kaptak), de a fiatal játékosok esetében megszokott mentálhigiénés, pszichológiai és angol nyelvtanulást segítő foglalkozások sem maradnak el, azok Skype-on keresztül lesznek megtartva. 

Természetesen konkrét terv készült azon utánpótlás játékosoknak is, akik a sérülést követő rehabilitáció fázisában járnak, ők is megkapták az egyénre szabott edzésprogramokat.  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman