HÍREK

Így készül az U19 (VIDEÓ)

2020-04-08

Így készül az U19 (VIDEÓ)

Pölöskei Gábor csapata is változatos feladatokat végez. Erősítés, futás, labdás gyakorlatok vannak a programban.

A nehéz helyzetre való tekintettel minden játékosunk egyénileg készül, nincs ez másképp az U19-es együttessel sem. Pölöskei Gábort kérdeztük, milyen rendszert alkalmaztak:
– Napi kapcsolatban vagyunk a srácokkal, telefonos applikáción keresztül tudjuk követni a legtöbb gyakorlatot. Horváth Henrik és Magyari Zoltán kiadja a feladatot, nekünk csak követni kell, hogyan végzik el. Az eddigi tapasztalatokat és visszajelzéseket tekintve jó rendszert válaszottunk.

A rendszerről, és a gyakorlati oldalról Horváth Henriket is kérdeztük:
– Sikerült jól működő rendszert kialakítani. Hétfőn, szerdán és pénteken kettőt edzenek a srácok, a többi napon egyet, a kapusoknak persze más a rendszer. Kaptak videós anyagot, amin látják a feladatot, és könnyebben megértik a teendőket. Délelőtt főleg erőnléti és labdás edzéseket végeznek, mindig mást. Hol labdavezetés, hol falas gyarkolat, hol helyben végzett dolgok, de van amikor levétel, átvétel, illetve egy kihívásos nap is van. Ezekről a gyakorlatokról videófelvételt is kapunk. Délután jellemzően futóedzés van, amit telefonos applikáción keresztül tudunk ellenőrizni. Minden adatot látunk, hely, idő, tempó, ezt Magyari Zoltánnal megnézzük, a visszakapott adatok alapján pedig ha szükséges, meg tudjuk változtatni a kiadott feladatokat.

Játékosaink rögzítették a feladatokat is, ezekről alább láthatnak összefoglalót:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman