HÍREK

Igazi rangadó következik

2017-09-09

Igazi rangadó következik

A nyolcadik fordulóban a Nyíregyháza látogat az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Vasárnap a Nyíregyháza Spartacust fogadjuk a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A szabolcsiak tavaly a 12. helyen zártak az NB II-ben, de nyáron erősítettek, így idén sokkal meggyőzőbb formát mutatnak. Jelenleg az ötödik helyen állnak, de mindössze egyszer kaptak ki, emellett pedig háromszor nyertek és háromszor játszottak döntetlent. Lucsánszky Tamás együttese az előző fordulóban a Szeged ellen játszott gólnélküli döntetlent hazai pályán, és az utóbbi négy mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, így jó előjelekkel indulhatunk neki a találkozónak.

A mieink az Új Hidegkuti Nándor Stadionban százszázalékosak a bajnokságban, de az eddigi ellenfeleink közül a Nyíregyháza elleni találkozó jelentheti a legnagyobb kihívást. A Békéscsaba elleni, idegenbeli döntetlenünk után négymeccses győzelmi szériának örvendhettünk, mely során tíz gólt rúgtunk, és mindössze hármat kaptunk.

A jelenlegi forma mellett az eddigi mutató is nekünk kedvez, hiszen 22 találkozóból 13 alkalommal nyertünk, hét döntetlen és két vereség mellett. A másodosztályban kétszer játszott egymással a két alakulat – az 1994/95-ös szezonban –, mindkét alkalommal győztünk, egyszer 5-1-re Nyíregyházán, egyszer 4-0-ra a Hungária körúton.

Csapatunkban nincs sérült, így mindenkire számíthat Feczkó Tamás.

A mérkőzést Molnár László vezeti, a munkáját asszisztensként Kepe Arnold és Bertalan Dávid, míg tartalék játékvezetőként Kovács J. Zoltán segíti.

A jegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 8. forduló
MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus FC
2017 augusztus 10. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman