HÍREK

IFI BL: “FESZES HANGULATBAN VAGYUNK“

2019-10-23

IFI BL: “FESZES HANGULATBAN VAGYUNK“

Pölöskei Gábor beszélt a mérkőzésről.

Vezetőedzőnk a hosszú utazás során számtalan impulzust kapott a keret tagjainak mentális állapotáról, ezért sikerült jó képet alkotni a keret állapotáról:

– Mindenki feszes hangulatban van, várakozó állásponton. Látom a játékosokon és a stábon is, hogy átérzik a feladat súlyát, ezért bizakodó vagyok. Jó hangulatban telt el az utolsó edzés, szoros és kiélezett mérkőzésen dől el a továbbjutás.

Csapatunk plusz két fővel érkezett meg Boszniába, a bővebb merítési lehetőségről is kérdeztük U19-es csapatunk vezetőedzőjét:

– A klub vezetősége hozzájárult, hogy húszas kerettel érkezzünk. Elhoztuk a harmadik számú kapust, Velicskó Szabolcsot, ha bármi történne a kapusainkkal, akkor ő is bevetésre kész. Van plusz egy mezőnyjátékosunk, ha bárki megsérülne, akkor ezt tudjuk kezelni. 

Visszajátszókkal és feljátszóval lett teljes a keret, de ez különleges szituációt hozott, hiszen kevés lehetőség volt a csapattagok összeszokására:

– Különleges helyzetben vagyunk, hiszen csak az utolsó edzésre kaptam vissza a felnőtt keret játékosait. Mellette van két nagy hiányzó, Kata és Zuigeber már Brazíliában van. Egy közös edzés volt, kevés dologra ad lehetőséget, de alkalmazkodunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman