HÍREK

Már zajlik az idei "Kék-fehér" csokigyűjtés - a részletek

2022-11-17

Már zajlik az idei "Kék-fehér" csokigyűjtés - a részletek

Az elmúlt évekhez hasonlóan az MTK Budapest labdarúgócsapata ismét meghirdette a csokigyűjtést. A jótékonysági kezdeményezés idén is a "Kék-fehér csokigyűjtés" nevet viseli, hiszen az akcióhoz újra csatlakozott a PICK Szeged kézilabdacsapata is.

A kezdeményezés célja az elmúlt időszakban is az volt, hogy gyermekotthonokba minél több csokoládé jusson el, hogy ez által az ünnepek ideje alatt az ott élő gyermekeknek egy-egy tábla finomsággal meglepetést tudjunk szerezni.

Évről évre sikerült növelnünk az összegyűjtött csokik mennyiségét, és partnereinkkel közösen természetesen az a célunk, hogy mindez idén is folytatódjon. 

Klubunknál már most hétvégén elindult a gyűjtés, Yacov Hadas-Handelsman, Izrael magyarországi nagykövete is szívesen csatlakozott az akcióhoz.


A következő időszakban folytatódik a gyűjtés: hétköznap munkaidőben a stadion portáján lesz lehetőség leadni az adományt. A gyűjtés december 4-ig tart, a Gyirmót elleni rangadó napján is gyűjtjük majd a csokikat a stadionban.

A "Kék-fehér csokigyűjtés" során idén is a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtünk. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál a sportélet egyébként a mindennapok része, és az alapítvány rendezett már például állami gondoskodásban élő gyermekek számára országos labdarúgótornát is. 

Partnerünknél szintén december 4-ig tart majd az akció - íme a náluk meghirdetett időpontok:

Helyszín: PICK Aréna (6723 Szeged, Felső Tisza-Part 1-3.)

November 19. (szombat), 18.00: PICK Szeged-Budai Farkasok
November 23. (szerda), 18.45: PICK Szeged-RK Celje Pivovarna Lasko 
November 26. (szombat), 18.00: PICK Szeged-NEKA

Csokigyűjtésre fel! Szerezzünk együtt újra örömet a rászoruló gyermekeknek! 

Riport a tavalyi gyűjtésről:


 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman