HÍREK

Hrepka duplája is kevés volt (GALÉRIA)

2017-01-24

Hrepka duplája is kevés volt (GALÉRIA)

A Budaörsi SC meglepte az MTK Budapestet.

MTK Budapest: Petkovics – Baki, Poór, Vass, Vadnai – Borbély, Vogyicska, Kanta, Kolomoec – Torghelle, Ramos

Csere: Okuka, Grgics, Vukmir, Nagy Zs., Katona, Kovács B., Korozmán, Szatmári, Hrepka, Varga Sz.

MTK Budapest – Budaörsi SC 2-3 (0-2)
G: Hrepka (58., 88.), illetve Sajbán (6.), Stieber (12.), Horváth (64.)

Az MTK Budapest azzal a Budaörsi SC-vel találkozott, amely szombaton 3-2-es győzelmet aratott második csapatunk ellen. Az NB II 17. helyén álló gárda nem illetődött meg, igaz, az első helyzet a hazaiak előtt adódott, amikor Vadnai beadására Kolomoec érkezett, de a kapus lábbal szépen hárította a lövését.

A 6. percben aztán jött a meglepetés: jobb oldali beadás után távoli lövéssel próbálkozott a Budaörs, amelybe Sajbán okosan tette bele a lábát, így Petkovicsnak esélye sem volt hárítani.

Hat perccel később a térfelünkön szerzett labdát a Budaörs, majd a bal oldali beadásra Stieber érkezett, a lövése megpattant és Petkovics hálójában landolt a labda, akit ezért a gólért sme lehetett hibáztatni.  

A 21. percben szépíthettünk volna, de Vadnai kiugratása után Ramos a kirohanó kapust tudta csak eltalálni. Ezután a félidő végéig nem igazán sikerült nagy helyzeteket kidolgoznunk, hiába játszottunk mezőnyfölényben. A játékrész vége előtt Borbély tört be a tizenhatoson belülre, de blokkolták, mielőtt lőhetett volna, így kétgólos hátrányból várhattuk a folytatást.

Ahogy az előző felkészülési mérkőzésen is, ezúttal is mindenkit lecserélt Tamási Zsolt, kivéve Petkovicsot. Sokkal jobban kezdtük ezt a játékrészt, mint az elsőt és Hrepka már az 54. percben szépíthetett volna, amikor lecsapott egy elrontott hazaadásra, de miután kicselezte a kapust, kiszorított helyzetből csak az oldalhálót tudta eltalálni.

Két perccel később Varga lépett ki, de a kapus jól reagált, a kipattanót pedig Kovács lőtte fölé. Az 58. percben aztán végre sikerült gólt szerezni: Korozmán tette be középre a labdát, ami némi szerencsével Hrepka elé pattant, ő pedig nem hibázott.

Szinte rögtön válaszolni tudtak a vendégek, amikor egy hosszú indításra Horváth lépett ki és helyezett ballal, higgadtan a kimozduló Petkovics mellett a kapuba.

A gól picit megfogta a csapatot és a hajráig némileg leült a mérkőzés. A 88. percig kellett várni, hogy újra eredményesek legyünk, ekkor ismét Korozmán adott középre és ismét Hrepka talált a hálóba, ezúttal fejjel. Az utolsó percekben nagyon nyomtak a kék-fehérek, de újabb gólt már nem sikerült szerezni, így meglepetésre az alacsonyabb osztályú Budaörs győzött. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman