HÍREK

Hozz egy plüssmacit!

2016-12-06

Hozz egy plüssmacit!

Az FTC és az MTK Budapest is csatlakozik a 211. Örökrangadón ahhoz a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy minden mentőautóban legyen egy plüssmackó, amely enyhíti a beteg gyermekek fájdalmát, illetve hozzájárulhat gyógyulásukhoz.

A két fővárosi klub a történelem során – a mindvégig kiélezett, komoly rivalizálás ellenére – a nehéz helyzetekben, illetve a jó ügyek érdekében mindig összetartott. Ezt a szép hagyományt ápolja tovább a mostani kezdeményezés.

Az akcióban az FTC és az MTK Budapest plüssmackókat gyűjt az Országos Mentőszolgálat számára, a két klub – az akció elindítóihoz és a folyamatosan csatlakozókhoz hasonlóan - szeretné elérni, hogy minden mentőautóban legyen egy plüssmackó, amely enyhíti a beteg gyermekek fájdalmát, illetve hozzájárulhat gyógyulásukhoz. A két egyesület bízik abban, hogy ezzel az apró, kedves gesztussal örömet tud szerezni legnagyobb értékeink, a gyermekek számára. 

Az FTC és az MTK Budapest arra kéri szurkolóit, hogy a szombati Örökrangadóra hozzanak magukkal legalább egy plüssmackót, és adják le a gyűjtőpontokon, amelyeket a Fradi Shopnál, a stadion főbejáratánál, a vendégszektornál és az információs pontokon állítanak fel. Az akció érdekében minden résztvevő összefog, ezért, ha valamilyen oknál fogva szurkolóink nem találják a gyűjtőpontokat, úgy a stadionon belül a biztonsági személyzetnek is átadhatják a plüssállatkát: minden mackót eljuttatunk az Országos Mentőszolgálathoz.

A gyűjtésben tehát nem csak a ferencvárosi, hanem az MTK Budapest szurkolóinak segítségét kérjük.

Az FTC és az MTK Budapest, a több mint száz évre visszanyúló versengés ellenére mindig a jó ügyet szolgálta a magyar labdarúgásban, így bízunk abban, hogy a mostani akcióval közös történelmünket tovább tudjuk ápolni és erősíteni!

Plüssmackókat a mentőkbe! FTC-MTK Budapest, december 10., szombat, 18.00. Groupama Aréna

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman