HÍREK

Hétgólos edzőmérkőzést játszottunk a horvát harmadikkal

2021-07-09

Hétgólos edzőmérkőzést játszottunk a horvát harmadikkal

Csapatunk 4-3-as vereséget szenvedett a HNK Rijeka ellen. Ferreira, Grozav és Kata szerezte a góljainkat.

Felkészülési mérkőzés
HNK Rijeka–MTK Budapest 4-3 (3-1)

Gólszerző: Mudrazija (28.), Abbas (37.), Muric (39.), Galovic (56.) illetve Ferreira (21.), Grozav (58.), Kata (68.)

MTK Budapest: Somodi (Mijatovic 60.) - Balázs (Vancsa 60.), Perkovic (Varju 46.), Ferreira (Baki 60.), Nagy Zs. (Kata 60.), Herrera (Nagy B. 60.) - Ramadani (Mezei 60.), Weir (Palincsár 60.), Dimitrov (Kovács 60.) - Miovski (Kocsis 46.), Grozav (Kovácsréti 60.).

Az NK Bravo elleni döntetlen után második edzőmérkőzését játszotta csapatunk a szlovéniai edzőtáborban, melyen a horvát bajnokság legutóbbi bronzérmese, a HNK Rijeka volt az ellenfelünk.

Jól kezdtük az összecsapást, a 16. percben Weir ívelt a védők mögé, Grozav ráfejelte, a kapus bravúrral hárított a rövidnél. Öt perccel később viszont már ő sem tudott menteni, Dimitrov jobb oldali szögletét Miovski csúsztatta meg, Ferreira pedig kapásból a hosszú sarokba bombázott (0-1).

A játékrész második felében háromszor is eredményes volt a fiumei alakulat, előbb a szöglet utáni kavarodást követően Mudrazija talált be, majd Abbas fejelt a bal alsóba, végül pedig Muric átlövése talált utat a hálóba (3-1).

A szünet után Galovic fejesével három gólosra növelte a horvát előnyt (4-1), de Grozav két perccel később válaszolt, miután magabiztosan értékesítette a ziccert (4-2). A 60. percben kilenc helyen is változtatott mesterünk, így a 68. minutumban a csereként beálló Kata lőtt bombagólt a jobb sarokba (4-3).

A hajrában Kocsis lövésénél közel jártunk az egyenlítéshez, de az eredmény már nem változott, így 4-3-as vereséget szenvedtünk második szlovéniai mérkőzésünkön.

Folytatás jövő hét csütörtökön az orosz Dinamo Moszkva ellen, szintén az edzőtáborban.

A mérkőzés adatlapja, az összeállítások és az élő közvetítés itt található.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman