HÍREK

Hétfőn kezdődik a felkészülés

2020-07-05

Hétfőn kezdődik a felkészülés

Néhány fiatal játékosunk már edzésben van, a külföldi edzőtáborra egy felkészülési mérkőzéssel hangolunk.

Az augusztus 15-én rajtoló OTP Bank Ligára csapatunk is megkezdi a felkészülést, a nyári szünetet követően az első gyakorlást július 6-án, hétfőn vezényli Michael Boris vezetőedző és stábja.

Fiatal futballistánk számára már korábban megkezdődött a munka, ők kötelező jelleggel György Rolland erőnléti edzővel vették birtokba a konditermet június 22-től, több alkalommal, de a többiek is egyéni edzésekkel készülnek már egy ideje. Célunk mindvégig az volt, hogy az átigazolásokat a felkészülés kezdetéig lezárjuk, így gyakorlatilag a teljes kerettel kezdheti meg a munkát a stáb.

A vezetőség - akárcsak januárban - ezúttal is lehetőséget biztosít a csapatnak külföldi edzőtáborozásra, melyre a tervek szerint július második felében kerülhet sor. Ennek legfőbb hozadéka, hogy nemzetközi edzőmérkőzésekkel készülhetünk az NB I-es szezonra.

Az edzőtábort megelőzően az első felkészülési mérkőzésre még itthon kerül sor július 15-én, melyet a külföldön sorra kerülő összecsapások után még kettő követhet hazai környezetben az NB I első fordulója előtt.

Az edzőtáborról és a felkészülési találkozókról hamarosan részletesen is beszámolunk honlapunkon. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman