HÍREK

Hétfő, kedd és csütörtök délután tudnak szurkolói kártyát kiváltani

2014-08-12

Hétfő, kedd és csütörtök délután tudnak szurkolói kártyát kiváltani

Mint ismert, a sportról szóló 2004. évi I. törvény értelmében az élvonalbeli csapatok bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire 2013. július 1-től csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. A névre szóló belépőjegy megvásárlása jelentős időt vesz igénybe, a hagyományos, helyszíni, mérkőzésnapi jegyvásárlás a rögzítendő adatok miatt csak nehézségek árán biztosítható. A szurkolói kártya a bérletek kiváltásához is szükséges.

Egységes klubkártyarendszer az egyszerűbb jegyvásárlásért

A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubkártyarendszer egységesítésével nyújt segítséget a névre szóló jegyek megvásárlásához.

Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztik kártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata.

Az MLSZ június 26-i elnökségi ülésén hozott határozat kimondja, hogy az OTP Bank Liga csapatainak, így klubunknak is a bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésein a jegyértékesítésben kötelező a klubkártya alkalmazása, és a kártya kiváltásakor a személyes azonosítás végrehajtása a jogszabályban előírt adatokkal.

A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a honlapunkat a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért. A kártya elkészítésének menete: első lépésként felvesszük a jogszabály által előírt adatokat; majd elkészítjük a helyszínen a kártyára kerülő fényképet (emiatt a klubkártyák kiváltása csak személyesen lehetséges); ezután kerülhet sor a kártyák nyomtatására és kiadására. Fontos információ, hogy a felvett adatok kizárólag klubunk rendszerében tárolódnak.

2014. szeptember 15-től már csak klubkártyával lehet az NB I-es csapatok mérkőzéseire jegyet vásárolni mind a jegypénztárakban, mind pedig online felületeken! A klubkártya 2015. szeptember 15-ig minden szurkoló számára ingyenes, szeptember 15-ét követően viszont csak térítés ellenében lehet hozzájutni a klubkártyákhoz. Erről pontos információkat lejjebb találhat.

Az MLSZ hamarosan kidolgozza a klubkártya egy speciális változatát, az MLSZ Kártyát, melyet a semleges szurkolók vehetnek igénybe.

A klubkártyák lehetőséget kínálnak arra, hogy szurkolóinknak extra kedvezményeket kínáljunk. Érdemes rendszeresen ellátogatni honlapunkra, ahol ezekről a lehetőségekről, valamint arról, hogy a stadion mely részében milyen kártyával jogosult jegyet vásárolni a kártyatulajdonos, folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Külön kedvezményt kínál a Magyar Labdarúgó Szövetség, amely a saját mérkőzésein (válogatott mérkőzések, kupadöntők) a 2014-2015-ös szezontól két éven át az interneten és elővételben történő vásárlás esetén 20%-os kedvezmény mellett árusítja a jegyeket.

A szurkolói kártya kiváltásának körülményei, adatai:

Helyszín:
Stadion címe: 1087. Budapest, Salgótarjáni út 12-14.
Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár: KLUBIGAZGATÓI IRODA

Nyitva tartás augusztus 18-tól:

Hétfő: 12:00 – 17:00
Kedd: 16:00 – 18:00
Csütörtök: 16:00 – 18:00

Meccsnapokon: NINCS SZURKOLÓI KÁRTYA ÉRTÉKESÍTÉS

Kérjük szurkolóinkat, hogy kizárólag a megjelölt időpontokban jöjjenek, mert csak ekkor áll módunkban kiállítani a szurkolói kártyákat!

Szükséges dokumentumok:

A szurkolói kártya kiváltásához bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Fotó a helyszínen készül.

A klubkártya ára 2014. szeptember 15-ig: 0.- Ft
A klubkártya ára 2014. szeptember 15. után: 200.- Ft
A klubkártya érvényességi ideje: 2015.06.30

További információk:
E-mail: jegy@mtkbudapest.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman