HÍREK

Hét pont az előny

2014-11-30

Hét pont az előny

A Diósgyőr felcsúti vereségének köszönhetően (meg a csapat sikerének) ismét sikerült leszakítani az élbolyt. Öt egységgel a Videoton mögött, de héttel az üldözők előtt a második helyen várja a decembert az MTK Budapest.

Azt az üldözők csoportja igencsak tömörré vált az idény végére. 29 pontos a Diósgyőr, 28-28 a Ferencváros és az Újpest. 26-tal áll a Paks, 25-tel a Debrecen, ám ők vasárnap játszanak. A hajdúságiak nagy eséllyel zárkózhatnak föl: otthon fogadják a kiesés ellen harcoló Nyíregyházát. A Loki kiheverte a fehérorosz BL-sokkot. Utolsó hat bajnokiján csak egy döntetlen csúszott be az öt győzelem mellett. A tolnaiak esélye kevésbé egyértelmű Győrben.

– Ne hibázzak védekezésben és rúgjak gólt! Kérte tőlem Garami Józsi bácsi. – nyilatkozta 3-2 MTK diadal talán legboldogabb és fő kivívója Csiki. – A második félidőben nagy fölényben játszottunk, ez volt a siker titka. Góljaimból meg szerencsére kettő lett.

Nagy szüksége volt a sikerre az MTK-nak és nagy szüksége volt Norbinak is. Nem mindennapi kálváriát járt be az elmúlt két évben a sérülésből sérülésbe zuhanó játékos.

Kell is az előny, mert debreceni turnéval zárja a hosszúra nyúlt őszt a gárda.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman