HÍREK

Helyzetjelentés a hiányzókról

2021-12-07

Helyzetjelentés a hiányzókról

Helyzetjelentés a sérültekről, betegekről és hiányzókról - Dr. Dreissiger Imre csapatorvostól kértünk tájékoztatást az érintett játékosokról.

James Weir: A bal bokájában érzett komoly fájdalmat az Újpest elleni meccs közben, le is kellett cserélni. Az MR-vizsgálat megtörtént, ennek részletes kiértékelése folyamatban van. A szakszerű gyógytornát már megkezdte, amennyiben a diagnózis lehetővé teszi és a játékos panaszmentes lesz, be is kapcsolódhat az edzésekbe.

Myke Bouard Ramos: Végzi a rehabilitációt, januárban a várakozások szerint már teljes intenzitású edzésmunkát végezhet.

Tiago Ferreira: A legutóbbi találkozón Achilles-ín sérülés miatt hiányzott, a vádlijában is voltak fájdalmak, de a védő már újra edz.

Nikolai Alho: Még a finn válogatottnál sérült meg az Achilles-ina, a makacs sérülés esetén előzetesen is várható volt a hosszabb kihagyás. Már elkezdte a futóedzéseket, teljes intenzitással a téli felkészülésbe kapcsolódhat be.

Sebastian Herrera: A combhajlító izma húzódott meg, eddig gyógytornásszal készült, szerdától viszont újra teljes intenzitással edzhet.

Ami az eltiltottakat illeti: a vasárnap kiállított Marko Perkovic esetében kedden délután dönt a Fegyelmi Bizottság. Mint ismert, a két sárga lap után kiállított Palincsár Martin két meccsre szóló eltiltást kapott, ez ellen természetesen fellebbeztünk, várjuk a Fellebbviteli bizottság döntését.
 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman