HÍREK

Hej Viktor: „Jól érzem magam a klubnál”

2023-06-30

Hej Viktor: „Jól érzem magam a klubnál”

Az Iváncsa elleni 11-0-ra megnyert mérkőzés után a nyár elején a Kisvárdától érkező hátvédünkkel, Hej Viktorral beszélgettünk a klubváltásról és az első benyomásairól.

A 27 éves játékos elárulta, nem kellett sokat gondolkoznia az MTK Budapest ajánlatán.

Remek klubról van szó, amely nagyszerű hagyományokkal rendelkezik és az egyik leghíresebb csapat Magyarországon, így nem volt nehéz eldöntenem, hogy ide szeretnék igazolni.

A Kisvárdától érkező hátvéd a Kaposvár elleni meccsen 30, az Iváncsa elleni összecsapáson pedig 45 percet töltött a pályán, és egyre jobb formában érzi magát.

Úgy gondolom, nem teljesítettünk rosszul az első két edzőmeccsen, de természetesen még nem vagyunk csúcsformában, hiszen nemrég kezdtük csak el az alapozást. Szeretnénk napról napra fejlődni és egyre jobb állapotba kerülni, hogy sikeresek legyünk a bajnokságban. A rajtig még van egy hónap, tehát van még időnk arra, hogy összeszokjunk és javítsuk a hibáinkat.

Hej zárásként azt is elárulta, a kemény edzésekből álló felkészülési időszak alatt is élvezi az edzéseket.

Az állóképesség fejlesztése és a fizikai feladatok mellett nagyon sok a labdás gyakorlat, aminek nagyon örülök, hiszen így jóval szórakoztatóbbak a foglalkozások. Az első pár hét alapján kifejezetten jól érzem magam a csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman