HÍREK

Hatpontos rangadó

2017-11-17

Hatpontos rangadó

A feljutás két legnagyobb esélyese találkozik.

 

Igazi rangadó előtt állunk a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában, hiszen a második helyezett Kisvárda otthonába látogatunk. A vendéglátók a második helyen állnak a bajnokságban, és mindössze három ponttal vannak lemaradva mögöttünk, így ledolgozhatják a hátrányukat, amennyiben sikerül nyerniük. Kondás Elemér együttese mindössze egyszer kapott ki a bajnokságban, akkor hazai pályán a Szolnok járt túl az eszükön. A legutóbbi fordulóban a Szeged otthonában idegenben tudtak nyerni, azelőtt pedig Kisvárdán játszottak 1-1-et a Kazincbarcikával.

A mieink a ZTE elleni győzelemmel feledtetni tudták a WKW ETO FC Győr elleni kudarcot, amely mindössze a második vereségünk volt a bajnokságban. Ezen a két mérkőzésen kívül csupán a Békéscsaba ellen hullajtottunk pontokat vendégként, hazai mérlegünk pedig százszázalékos.

A Kisvárda azonban más játékerőt képvisel, hiszen 11 pont az előnyük a harmadik helyezett Vác előtt, így kérdés sem férhet ahhoz, hogy a liga két legjobb csapata csap össze vasárnap. Az együttesek először találkoznak egymással tétmérkőzésen, ezért a múltbéli mutatókból nem tudunk kiindulni.

Feczkó Tamás elmondta, nagyon kemény meccsre számít, de mindenképp szeretnék méltó módon ünnepelni a klub 129. születésnapját, amely csütörtökre esett.

Ugyanúgy készülünk, mint bármelyik másik mérkőzésre, de jó, hogy olyan csapathoz látogatunk, amely közvetlen mögöttünk van. Jó formában vannak, remek játékoskerettel, így igazi rangadó lesz. Óriási kort élt meg a klub, és pont jól jött ki, hogy most játszunk a legnagyobb riválisunkkal, hiszen a lehetőség adott arra, hogy győzelemmel ajándékozzuk meg a szurkolóinkat a klub szülinapja alkalmából.

Vezetőedzőnk immáron számíthat az utánpótlás-válogatott játékosokra, valamint Baki Ákosra és Takács Ronaldra is; előbbi sérüléséből, utóbbi pedig betegségéből épült fel. Nem lehet ott viszont a csapatban továbbra sem Kanta József részleges hajlítóizom-szakadás miatt, Balogh Béla krónikus Achilles-in gyulladás miatt, Farkas Balázs pedig továbbra is sérvműtét után lábadozik, míg Hrepka Ádámot vírus támadta meg.

A találkozót Pintér Csaba vezeti, munkáját Dolnegó Bálint, Vígh-Tasonyi Gergő és Baghy Csaba segíti. A jegyekkel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

Merkantil Bank Liga, 18. forduló
Kisvárda Master Good SE – MTK Budapest
2017. november 19. 13:00 – Kisvárda, Kisvárda Várkerti Sporttelep
TV: M4 Sport

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman