HÍREK

Hatot lőtt NB III-as csapatunk Kecskeméten!

2022-08-21

Hatot lőtt NB III-as csapatunk Kecskeméten!

Nagy kiütésben részesítette a KTE második csapatát Horváth Dávid vezetőedző gárdája.

A két, rengeteg helyzetet hozó vereséget követően két 4-0-s sikert hozott az idény NB III-as csapatunk számára - így utazott Kecskemétre Horváth Dávid vezetőedző együttese.

A szakmai stáb az első keret játékosai közül a KTE II ellen Csenterics Adriánra, Nagy Barnabásra, Miknyóczki Ádámra, Biben Barnabásra, Zuigeber Ákosra és Barkóczi Benedekre számíthatott, mindannyian a kezdőben kaptak helyet.

Nem kellett sokat várni az első találatra, hiszen már a 3. percben előnyt szereztünk. Zuigeber beadása szállt át a hosszúra, ahol Godwords kapásból lőtt és a felső lécet találta el. A labda Barkóczi elé pattant, aki közelről a kapuba lőtt (0-1).

Ezután nem sokkal közel járt az egyenlítéshez a Kecskemét, amikor Hatvani szöktette Major Ernőt, ő pedig a kifutó Csenterics mellett eltolta és csavarodó mozdulattal, üres kapura nem tudta befejezni a lehetőséget.

Az első negyed óra után eleredt az eső és a mérkőzés hátra lévő részében egyre erősödő csapadék mellett küzdöttek a felek. A 20. perctől ráadásul 1-1-ről, miután Major Ernő védelmünk jobb oldaláról, erővel lőtt a kapuba (1-1).

A 28. minutumban aztán Csentericsnek kellett nagyot védenie, amikor Major Szabolcs lőtt 22 méteres szabadrúgást a jobb felső felé, hálóőrünk nagyot vetődött. A szögletből Győri Ábel fejelt 7 méterről kevéssel mellé. Ezután visszavettük kezünkbe a meccs irányítását. Biben vezette rá lendületből a védelemre és kiugratta Zuigebert, aki 13 méterről lőtt. Cseh védett, majd felpattant és a Barkóczi által félollózva kapura tett labát is nagy bravúrral hárította. Valamivel később egy, a kecskeméti kapusról kipattanó játékszert Biben bombázott közelről a felső lécre.

A 37. percben visszaszereztük a vezetést. Szépen felépített támadás végén Nagy Barnabás kapott indítást a bal oldalon, az alapvonalról visszajátszott, Zuigeber pedig középen, 8 méterről a jobb alsóba passzolt (1-2).

Szünet után Godwords-nek kellett a gólvonalról kiollóznia egy próbálkozást, majd Szalai Szilárd bólintott 7 méterről, ziccerben. A labda a földre, onnan kapu fölé pattant. Az 58. percben aztán újra együttesünk előtt adódott lehetőség, Zuigeber fordult rá egy bal oldali bepasszal és laposan lőtt, Cseh fogta.

A 60. percben megint feltörtük a kecskeméti reteszt és ezzel talán az ellenállást is. Törőcsik szöktette a bal oldalon Nagy Barnabást, aki a tizenhatos magasságából beadott, Zuigeber pedig berobbant és az ötösről a kapuba belsőzött (1-3).

Tizenegy perccel később szinte tökéletesen lemásoltuk Zuigeber két korábbi találatát: megint balról jött a passz, amibe középen még beleértek, Zuigeber pedig ezúttal 14 méterről lőtt a hálóba (1-4). Mesterhármas!

A hajrára többet is frissített a csapaton Horváth Dávid vezetőedző, ez pedig újabb gólokat eredményezett - igaz, az ötödik találathoz kellett a KTE II segítsége is. Egy Molnár Ádin-felívelés pontatlannak bizonyult, egy hátrafutó védő pedig mellel levette. A labda bepattogott volna a tizenhatosra, ahol a kifutó Cseh érkezett felszedni, de a hátvéd az utolsó pillanatban belsővel passzolt hozzá, a kapus pedig reflexből megfogta. A közvetett szabadrúgást Szőke átugrotta, Biben hozzáért és elfutott, a harmadikként nekifutó Juhász Levente pedig gyönyörűen a bal felsőbe csavart (1-5).

A 90. percben Biben pörgetett a bal szélre Balogh Máténak, aki átvette és 35 méterről, óriási lendülettel elindult vele. Minden védőjét könnyedén lefutotta, majd a kapusra vezette, ahol azonban közelről túl nagy erővel lőtt, jócskán fölé.

A slusszpoén viszont így is érkezett: negyedszer is egy bal oldali bepasszt váltottunk gólra, ezúttal Kapronczai-Juhász Levente koprodukcióban.

A sorozatban harmadik sikerrel az MTK Budapest II már a bajnokság élmezőnyében helyezkedik.

 

NB III Közép csoport, 5. forduló
Széktói Stadion Edzőközpont

Kecskeméti TE-Hufbau II - MTK Budapest II 1-6

Gólszerzők: Major E. (20.), illetve Zuigeber (37., 60., 71.), Juhász L. (84., 92.) Barkóczi (3.)

Kecskeméti TE-Hufbau II: Cseh - Győri Á., Barkóczi, Szalai Sz. (Györgye, 85.), Szamosi, Tóth D. - Hatvani (Ryashko, 61.), Bodor (Jászai-Deák, 85.), Major Sz. - Győri B. (Kovács Á., 61.), Major E. (Horváth M ., 78.)

MTK Budapest II: Csenterics - Godwords, Matviiv, Vidnyánszky, Nagy B. (Kapronczai, 76.) - Szőke, Törőcsik (Juhász L., 81.) - Miknyóczki (Merényi, 71.), Biben, Zuigeber (Balogh M., 76.) - Barkóczi (Molnár Á., 71.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-17 20:30 Mezőkövesd Városi Stadion

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman