HÍREK

Három mérkőzés Ausztriában

2016-06-10

Három mérkőzés Ausztriában

Az edzőtáborban szerb, grúz, és izraeli csapatok várnak az MTK Budapestre.

Első csapatunk már két hete elkezdte a felkészülést, a Lantos Mihály sporttelepen a 2016/17-es Európa-liga, OTP Bank Liga, valamint Magyar Kupa küzdelmeire. Ennek szerves része a jövő heti, már-már megszokottnak mondható ausztriai edzőtábor is. Csapatunk június 12-én, vasárnap reggel utazik el, és egy hét után szintén vasárnap tér vissza Magyarországra. Az edzőtáborozás alatt, a kemény edzések mellett, három felkészülési találkozó is szerepel a programban.

Lássuk, kikkel játszanak fiaink!

Június 13-án, hétfőn játssza első összecsapását Teodoru Vaszilisz együttese. Ekkor a szerb, FK Csukaricski lesz az ellenfél. Az 1926-ban alapított, belgrádi székhelyű, fekete-fehér klub a szerb első osztályban szerepel, és a nemrég zárult szerb labdarúgó-bajnokságban, a Crvena zvezda és a Partizan Belgrád mögött a megsüvegelendő harmadik helyen zárt, amivel kiharcolta az Európa-liga indulás jogát.

2016. június 13. (hétfő) 18:00, Area Leoben: MTK Budapest – FK Csukaricski.

Két nappal később, június 15-én, a kék-fehérek az edzőtábor második találkozóján a grúz SZK Csihura Szacshere gárdájával találkoznak. Az 1936-ban alapított, fehér-kék klub Szacsherében, a központ istadionban játssza hazai bajnoki találkozóit, és a grúz első osztályú labdarúgó-bajnokság negyedik helyén zárt. A legpontosabb információval persze majd a Videoton FC futballistái szolgálhatnak, hiszen most hétvégén, Ausztriában, ők is megmérkőznek a grúz csapattal.

2016. június 15. (szerda) 18:00, Stadion Rohrbach: MTK Budapest – SZK Csihura Szacshere.

Az edzőtábor zárómérkőzését, szombaton, az izraeli Beitar Jeruzsálem FC gárdája ellen vívják Teodoru Vaszilisz fiai. Az 1936-ban alapított, sárga-fekete klub a jeruzsálemi, Teddy stadionban játssza hazai bajnoki találkozóit, és a szerb edző által irányított együttes a legutóbbi bajnokság harmadik helyén fejezte be a küzdelmeket.

2016. június 18. (péntek) 16:00, Bad Erlach: MTK Budapest – Beitar Jeruzsálem FC.

Mindhárom összecsapásról beszámolunk, Hajrá MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman