HÍREK

Hárman érkeztek NB III-as csapatunk keretébe a téli átigazolási időszakban

2022-02-11

Hárman érkeztek NB III-as csapatunk keretébe a téli átigazolási időszakban

Egy rutinos játékossal, egy kölcsönből visszatérővel és egy külföldi labdarúgóval bővül az MTK Budapest II kerete.

Kialakult az MTK Budapest második csapatának névsora a 2021-22-es szezon tavaszi idényére. A szakmai stáb a folytatásban egy új és két visszatérő játékossal is számolhat.

Kovács Máté kisebb megszakításokkal 2012 óta futballozik klubunknál, 2020 februárjában a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-párharc visszavágóján az első csapatnál is debütált. A 20 esztendős támadó középpályás az elmúlt másfél évben az egyaránt NB II-es Dorog, Kazincbarcika, valamint legutóbb a Szentlőrinc csapatainál szerepelt kölcsönben, a következő hónapokban pedig az MTK Budapest II játékosa lesz.

Nem kell különösebben bemutatnunk klubunk szimpatizánsainak Baki Ákost, aki Mezőkövesdről tér vissza a második csapat keretéhez. A középhátvéd csaknem 100 tétmérkőzést játszott az MTK első csapatának színeiben, majd 2021 nyarán távozott, de most úgy döntött, szeretne visszatérni. A 27 éves labdarúgó két élvonalbeli találkozón lépett pályára a matyóföldieknél, de tavasszal már az NB III-as gárdánkkal készül. 

A harmadik érkező pedig a támadó Yewo Nyirenda. A malawi származású játékos legutóbb a Burton Albion U18-as csapatában futballozott, a lipóti edzőtábor ideje alatt pedig próbajátékosként két edzőmérkőzésen is pályára lépett - a Lipót ellen duplázott.

A keretből a télen többen "távoztak": Kovács Mátyás, Miknyóczki Ádám és Várkonyi Bence véglegesen is "előre lépett", ők a tavasszal az első csapattal készülnek. Ketten pedig már az NB II-ben bizonyíthatnak, ők kölcsönben máshol folytatják pályafutásukat: Andrija Drljo a Szentlőrinchez, Kaka Godwords pedig a Nyíregyháza csapatához került ideiglenesen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman